Yemin 120. bölüm özeti | Emir ve Reyhan'ı ne bekliyor?

Yemin 120. bölüm özeti | Emir ve Reyhan'ı ne bekliyor?
Kanal 7'de yayınlandığı bölümlerle nefes kesen Yemin bir kez daha ekranlarda. Yemin yeni bölümde neler yaşanacak? sorusunun yanıtını hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Reyhan Emir'den neden boşandığını açıklayacak mı? Cemre ve Cavidan'ın planı suya mı düşecek? Emir gerçekleri öğrenince neler yapacak? Reyhan'ın mide ağrısı hamile olduğuna mı işaret... Birçok soru ve detayın öğrenilmek istendiği Yemin 120. bölüm özeti ile karşınızdayız. kanal 7'nin en çok izlenen dizisi bu akşam da yine binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Sevenlerinin soluksuz izlediği dizide yaşanacaklar merak ediliyor. Kemal ve Narin'in yuvarlandığı sahnede ölüp ölmedikleri de araştırılıyor. Detaylar haberimizde.
 


Reyhan'ın zor günleri

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden Yemin'de konak bu akşam da hareketli. Reyhan konağa geri dönmüştür ancak zor günler onu bekler. Cavidan ve Cemre'nin kumpası yetmemiş gibi bir de Emir'in yaşattıkları büyük azap verir Reyhan'a. Bu sınavlarla boğuşmak onun kaderidir. Diğer yandan da dayısı Hikmet'in iyi olması için mücadele vermektedir. Artık eski hayatına dönmüştür ve özellikle de Cavidan'ın hedefindedir. Tüm nefretini kusan Cavidan, yaptıklarıyla Nigar'ı da Reyhan'ın safına çeker. Hatta bir flashback geçer ve Nigar zamanında Reyhan'a yaptığı kötülüğü düşünerek ağlar.

 


Kemal Narin'i kurtardı!

Boşanmalarına çok az bir süre kalan Narin ve Kemal için Masal'ın dedesi devrededir. Talaz'ı çiftin üstüne salan dede, kirli bir oyun planlamıştır. Talaz ve adamı Tuncer, Narin'in peşindedir. Esin'i kendi taraflarına çekerek kumpas kurmuşlardır. Narin'e verilen poşette uyuşturucu vardır ve hedef onu o torba ile polise yakalatmaktır. Taci durumu fark eder ve hemen harekete geçerek Kemal'e bilgi verir. Kemal de Narin'i yanına aldıktan sonra poşetten kurtulurlar. Bu sırada Talaz, kullandığı aracı çiftin üzerine sürer.
 


Yemin 119. bölümde neler oldu?

Emir Reyhan'ın söylediği sözleri duyar ve elinden tutarak ayağa kalkar. Bu arada Cavidan olanları izlemektedir. Emir 'Burada ne işin var?' sorusunu sorar. Talaz çarptığı Kemal ve Narin'in akıbetini merak eder. Onları öldürmekte kararlıdır. Cipin lastiklerini patlatır. Tuncer bunu yapmamaları konusunda Talaz'ı uyarır ama bunun karşılığı sert olur. Reyhan Emir'e kitap alacağını söyleyip bu sebeple odaya girdiğini söyler. Ama Emir inanmaz. Reyhan'ı odadan kovar. İkisinin de yüreği dağlanır. Özellikle Emir kendini yer içten içe. Cemre, Reyhan ve Emir'i konuşurken görmüştür. Öfke patlaması yaşamaktadır. Reyhan'ı odaya çeker ve ondan hesap sorar. Bu sırada konuştukları odaya Emir gelir. Reyhan'a aklındakileri soramaz ve babasının yurt dışında tedavi göreceğini söyler. Ardından odadan çıkar. Reyhan Hikmet'in yanına gider. Ondan izin ister ve gitmek isttediğini söyler. Emir olanları öğrenmekte kararlıdır. Bir kez daha Reyhan'ın odasına gider. Ancak Zeynep vardır ve odadan çıkar. Reyhan Hikmet'in odasında uyuyordur. Rahatsız etmek istemez ve çıkar.

Narin yuvarlanmanın etkisi geçtikten sonra uyanır. Ardından da Kemaal'in yanına gider. Kemal baygın şekilde yatmaktadır. Endişelenir. Ona bir şey olacağından korkar. Bulundukları oramanda kimse yoktur. Kemal'i uyandırmaya çalışan Narin'in yoğun çaba harcaması gerekmektedir. Kemal'in nabzına bakar. Nabız vardır. Kemal yavaş yavaş uyanır. Doğrulmaya çalışır ama Narin engeller. Bacağına dal parçası saplanmıştır ve kanaması vardır. İyi olduğunu söyleyip dal parçasını çıkarmak ister ancak Narin bir kez daha durdurur. Araca giden Reyhan telefonları bulamaz. Haber vereceği kimse olmayan Narin çaresizdir. Kemal de bu arada hızla kan kaybetmektedir.  Narin bir ev bulur. Kemal'i de oraya taşır. Dal parçasını çıkarır. Ancak bu andan itibaren Kemal'de nabız düşmeye başlar. Narin yeniden tedirgindir. Bu arada kendisinin de kaburgasında sorun vardır. Kemal'in iyileşmesi için dua eder. 'Aç gözlerini bana bak' der. Kemal gözlerini açar ve 'Daha iyi günlerim olmuştu' yanıtını verir. Narin bugüne kadar hiç olmadığı kadar duygusaldır ve ağlar. Gözlerini bir an bile ondan ayırmaz. Omzunu Kemal'in göğsüne koyar. Çift romantik anlar geçirir. Sabah olmuştur. Narin, Kemal'in durumuna bakar. Kendi durumunun dak kötüye gittiğini düşünerek dua eder. Yine müdahale eder. Enfeksiyon kapan Kemal'in sağlık durumuna kavuşması en büyük dileğidir. Ateşi yükselen eşine gözleri kapamaması yönünde telkinde bulunur. Yine ağlar. 

Cavidan bir kez daha konakta fırtınalar koparmaya başlar. Hikmet'in yemeğine bez atar. Reyhan'a kasıtlı yaptığı bu oyun sonrası Emir'e yaptıklarını da hatırlatır. Sıra Nigar' gelmiştir. Cemre'ye Cavidan'a çekiştirir. Nigar ise daha önce yaptıklarını örtbas ettiği Cavidan'a bir hayli bilenmiştir. İtirafçı olup olmayacağı merak edilen Nigar, önemli bir karar vermek zorundadır.

Nigar Hikmet Bey'in odasına girer. Reyhan oradadır. Bir şeyler konuşmak istediğini söyler. Dışarı çıkarlar. Nigar her şeyi anlatmak üzere iken Emir gelir ve 'bizi yalnız bırakır mısın' der. Reyhan itiraz etse de 'Emir sonra konuşursunuz' ifadelerini kullanır ve Reyhan'a bir kez daha sorar. Reyhan konağa dayısı için geldiğini söyler. Emir bunu sır olmadığını ve herkesin bildiğini haykırır. Reyhan'dan hiçbir beklentisi olmadığını yüzüne yüzüne vuran Emir sadece babasına iyi bakmasını istedi.

Nigar Reyhan'a söyleyeceklerinin duyulmamasını istediğini anlatır. Reyhan da çekinmemesi gerektiğini söyler

Ve bölüm biter.

Yemin 121. bölüm  fragmanı

Yemin 121. bölüm fragmanı izle

Yemin 121. bölüm özeti

Yemin 121. bölüm yorumları

Yemin 121. bölüm izle


Yemin 120. bölüm fragmanı

Yemin 120. bölüm fragmanı

Yemin 120. bölüm özeti

Yemin 120. bölüm izle

Yemin 120. bölüm yorumları
 

Yemin 120. bölüm fragmanı

Yemin 120. bölüm fragmanı izle

Yemin 120. bölüm yorumları

Yemin 120. bölüm izle

Yemin 120. bölüm özeti



Yemin 118. bölüm fragmanı

Yemin 118. bölüm fragmanı

Yemin 118. bölüm özeti

Yemin 118. bölüm yorumları

Yemin 118. bölüm izle
 

Yemin 118. bölüm fragmanı izle

Yemin 118. bölüm fragmanı

Yemin 118. bölüm izle

Yemin 118. bölüm özeti

Yemin 118. bölüm yorumları



Yemin 118. bölüm fragmanı izle

Yemin 118. bölüm özeti

Yemin 118. bölüm yorumları

Yemin 118. bölüm izle

Yemin 118. bölüm fragmanı

Yemin 115. bölüm fragmanı izle

Yemin 115. bölüm izle

Yemin 115. bölüm özeti

Yemin 115. bölüm yorumları

Yemin 115. bölüm fragmanı





Yemin 114. bölüm özeti

Yemin 114. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm izle

yemine 113. bölüm özeti

yemine 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm izle

Yemin 113. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 113. bölüm yorumları

yemin 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


yemin 113. bölüm yorumları

yemin 113. bölüm yorumları
 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.