Yemin 122. bölüm fragmanı | Yeni aşkın ilk adımları!

Reyhan'ın konağa dönmesi ve elindeki kanıtların güçlü olması onun da ayaklarının yere sağlam basmasını sağlar. Emir ve Cemre'ye inat konakta kalacağını söyleyen Reyhan'ın bundan sonra yapacaklarlı da merakla beklenir. Dün yayınlanan bölümün ardından Yemin'de salı heyecanı yaşanıyor. Peki Yemin'in 122. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de yepyeni bir günün heyecanı var. Reyhan ile Emir arasındaki aşkın ne zaman normale döneceği ve ilerleyeceği merakla bekleniyor. Çift, boşanmalarının ardından Hikmet Bey'in bakımı için tekrar aynı çatı altında yaşamaya başlamış ancak her ne kadar birbirlerine aşık olsalar da herhangi bir adım atılmamıştı. İyileşme yönündeki gelişimini Reyhan'a borçlu olan Hikmet Bey yeğeninin konaktan gitmesini istemez ancak engel olamaz buna. Reyhan konaktan tam ayrılırken Nigar tarafından çantasına koyulduğu tahmin edilen not kağıdı kendiisini direkten döndürür. Bu Reyhan'ın konağa dönme biletidir.
 


İkiyüzlülüğün ne zaman bitecek Cavidan?

Eşi Hikmet'e saldırıp yatalak olmasını sağlayan Cavidan, Emir ve konak halkına gayet masum rolleri yapmaya başlamıştı. Reyhan evden gittikten sonra da adeta cehennem yaşatan Cavidan'ın bir tek oğluna karşı merhametli gibi gözükmesi herkesi sinirlendirmişti. Evde Cemre ile birlikte sürekli planlar yapması ve sahip olduğu intikam duygusu onu daha da antipatik yapmıştı. Cemre de Emir'e kavuşamayacağını anladığı için Reyhan'a karşı kin güder. Evden gitmesi için çalıştığı Reyhan kendisini konaktan kovacaktır.



 

Yemin 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 19 Kasım Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 122. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.










 




































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri