Yemin 123. bölüm özeti | Emir için intikam vakti

Son bölümleiryle izleyicilerini zaman zaman üzse de Yemin'de yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Emir ile Reyhan'ın aşk dolu hikayesinde artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Yemin 123. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Nigar'ın çantasına bıraktığı notla gözünü karartıp konağa dönen Reyhan ve ev halkı için artık farklı günlerin başlangıcı gelmiştir. Emir, eski karısının döndüğünü görünce çıldırır. Artık eskisi gibi değildir ona karşı ve evde kalmasından da hoşnut olmaz. Hem de sevmesine rağmen. Özellikle Cemre ile konuşurken 'Ne olursa olsun o hep beni sevecek' sözünü duyan Emir daha da alevlenir. Kendisini aptal bir aşık olarak gördüğünü zannettiği eski eşine karşı psikolojik şiddete başlar.
 


Kemal ve Narin'in aşkı

Ormandan yaralı olarak kurtulan ve hastanede tedavi gören Kemal ile Narin'in arasında yeni bir aşk filizlenmiştir. Resmiyetteki evliliklerinde ilk defa bu kadar birbirlerine yakındırlar. Masal'ın da katıldığı mutluluk ağının devam etmesi izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle isteniyor. Yaşadıkları kötü olayın kendilerine bir hayır kapısı açtığını düşünen Kemal ve Narin'in boşanmaları da iptal olabilir.
 

































































 

































































 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri