Yemin 125. bölüm fragmanı | Cavidan hapise mi girecek?

Nigar'ın notu sonrasında konağa geri dönen Reyhan yeni ipuçları bulmuş ve saldırı aletini ele geçirmişti. Bu andan itibaren Cavidan'a ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu olan Rehan ne yapacak? Peki Yemin'in 125. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Haftanı son gününe geldiğimiz Yemin'de yeni gelişmeler yaşanacak. Ve cuma günleri kesin bir bomba patlıyor. Pazartesine kadar geçen süreçte izleyicilerini meraklandırmak isteyen yapımcılar, yönetmen ve oyuncuların bakalım sürprizi ne olacak. İki günlük arada yüz binlerce kez izlenen fragmanlar ve özetlerin yanısıra yorumlar da heyecanı dindirmek için yeterli olmuyor. Nigar'a giden Reyhan istediği sonucu alamadı. Çünkü Nigar yazdığı notun sadece kendisine yapılan iyilik sebebiyle olduğunu söyledi. Kemal ve Narin'in ilişkisinde yaşanacak olan yeni adımlar da herkesi şoke edecek. Yemin 125. bölüm fragmanı haberimizde.

Aşk bitmez!
Aralarında büyük bir bağ olmasına rağmen boşanan Reyhan ve Emir'in yüreği dağlanır. Birbirlerini gördükleri her an iç geçiren ve yeniden bir arada olma hayalleri kuran çiftin destekçileri de sabırsızlıkla bu anı bekliyor. Cemre ve Cavidan'ın planlarına ulaşmaması adına Reyhan ile Emir'in bir kez daha ilişkilerine başlaması gerekmektedir.


 

Yemin 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 21 Kasım Perşembe günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 124. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.

 



















































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri