Yemin 128. bölüm fragmanı | Emir ve Reyhan'ın aşkı bitmeyecek!

Kanal 7'nin en popüler dizisi Yemin'de yeni bir gün başlıyor. Emir ile Reyhan'ın aşk dolu hikayelerinde beklenen gelişmeler yaşanmasa da izleyiciler büyük bir umut besliyor. Yemin 128. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Ünü Türkiye'yi aşan ve her geçen gün izleyici sayısını daha da artan Yemin'de hafta ortasına geldik. Emir ve Reyhan'ın yanısıra Kemal ile Narin'in evliliklerindeki sorunların da giderek arttığı bir bölüm izleyicileri bekliyor. Diğer bir yandan da Talaz ile Yonca çiftin kuyusunu kazmak adına birleşir. Yonca elde etmek istediği Kemal için gözünü karartır. Talaz'ın ise niyeti bellidir. İkisi birlikte bakalım ne kadar ileriye gidebilecek. Yemin 128. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hikmet ne zaman iyileşecek?
Reyhan ve Emir başta olmak üzere Cavidan hariç tüm konak halkının seferber olduğu Hikmet Bey'in ne zaman iyileşeceği merak konusu. Reyhan'ın gözü gibi baktığı dayısına artık kavuşmak istediği görülüyor. Emir de babasının artık konuşmasını diliyor. Sadece Reyhan'ın elinden yemek yiyen ve durumu iyi gibi görünen Hikmet'in iyileşeceği gün merakla bekleniyor.
 


 

Yemin 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 27 Kasım Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 126. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.










 





































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri