Yemin 128. bölüm özeti | Reyhan ve Emir aynı masada

Yemin'de yeni bir gün heyecanı izleyicileri bekliyor. Emir ve Reyhan arasındaki ilişkide şiddetin hafiflediği anlara tanıklık ediyoruz. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 128. bölüm özeti haberimizde.

Hafta içi yayınlandığı her bölümle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'de Emir ve Reyhan'ın aşkı devam edecek mi? İzleyiciler bu sorunun yanıtını günlerdir merak ederek araştırıyor. Son olarak Annesi Cavidan ile yemek yerken Reyhan'ı masaya davet eden Emir, büyük şok yaşatmıştı. Hem ona hem Reyhan'a hem de o an yemek dağıtan Nigar'a.  Bundan sonra yaşanacaklar da ilgi odağı. Çünkü seyirciler çiftin mutlu günlerini görmek istiyor.

Cavidan Reyhan'ı bulabilecek mi?
Kendisine atılan mesajlardan sonra sorgulamaya başladığı konakta kimin şantaj yapabileceğini değerlendirir. Nigar, Melike ve Sefer'i yorumlayarak ihtimalleri göz önünde bulunduran Cavidan'ın aklına Reyhan gelir. Peki Reyhan'a ulaşabilecek mi?
 













































































































 

































































 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri