Yemin 130. bölüm fragmanı | Reyhan hamile mi?

Kanal 7'nin en popüler dizisi Yemin'de yeni bir gün başlıyor. Emir ile Reyhan'ın aşk dolu hikayelerinde beklenen gelişmeler yaşanmasa da izleyiciler büyük bir umut besliyor. Yemin 130. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Reyhan'ın temizliğe başlaması sonrası çalkalanan konakta yeni iki gündem daha var. Bunlardan ilki Reyhan'ın hamileliği. Temizlik yaptığı evde bayılan Reyhan'ın hamile olduğu düşünülüyor. İzleyiciler sezon başından bu yana sabırsızlıkla bekledikleri çocuk haberini duymak istiyor artık. Dile getirilen yorumlarda Emir ve Reyhan'ın mutluluğu için çocuğun şart olduğu belirtiliyor. Seyircilerin talebine tepkisiz kalmayacağı düşünülen yapım ekibi bombayı patlatabilir. Diğer bir yandan Cemre'nin annesinin bulduğu CD sonrası Emir'in hapise girme ihtimali. Yemin 130. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...
 


Narin ve Kemal'in yolları ayrılacak mı?

İzleyicilerin en çok merak ettiği sorulardan biri de bu. Aynı evde yaşayan Kemal ile Narin'in, Masal'ın velayetini alma sonrasındaki planladıkları boşanma için görüşmeleri gerekiyor. Kemal bilindiği üzere bir alt sokakta ev tuttuğu Narin'in kızı ile fazla uzaklaşmasını istememektedir. Ayrıca kendisine yakın bir yerde oturmasının ona göz kulak olma açısından da önemli olduğunu düşünür. Ancak bilinen Narin gururundan ödün vermez ve bu evi kabul etmez. Birlikte yaşamaları daha yüksek ihtimal olarak görülüyor.
 


 

Yemin 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 29 Kasım Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 130. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.


































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri