Yemin 132. bölüm fragmanı | Süheyla öldü! Ya sonrası?

Kanal 7'nin en popüler dizisi Yemin'de yeni bir gün başlıyor. Emir ile Reyhan'ın aşk dolu hikayelerinde beklenen gelişmeler yaşanmasa da izleyiciler büyük bir umut besliyor. Yemin 132. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi her gün yayınlandığı bölümlerle ekranlara gelen Yemin'de yepyeni gelişmeler yaşanıyor. İzleyiciler her bölümde neler olacağını merak ederek fragmanları izliyor ve tahminler yapıyor. Emir ve Reyhan'ın ayrılmasına sebep olan nedneleri açıklamak isteyen Süheyla hayatını kaybetti. Kendisine araba çarptı. Gerçekleri itiraf etmesine sadece birkaç metre vardı ve yaşamını yitirdi. Tuğçe Ersoy, canlandırdığı karakterin vedasını da sosyal medyada duyurdu. Peki bundan sonra neler olacak?
 


Cemre ve Cavidan artık düşman!

İlk bölümden itibaren Reyhan ve Emir'i ayırmak adına her şeyi yapan Cavidan ve Cemre ikinci sezonda başarılı olmuştu. Emir için her şeyi göze alan Cemre ilk defa ona bu kadar yakınken yaşanan olaylar silsilesi anne acısını yaşattı. Arabada bulduğu CD sonrasında ölen Süheyla'nın ardından gözyaşı döken Cemre'nin en büyük düşmanı Cavidan'dır artık. Kendisini uyarmak isteyen annesini dinlemeyen Cemre'nin hayattaki en büyük sınavıdır belki de. Vicdan azabı çekip çekmeyeceğini de ilerleyen bölümlerde göreceğiz.
 


 

Yemin 132. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 3 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 132. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.






















































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri