Yemin 134. bölüm fragmanı | Reyhan gerçeği söyleyecek mi?

Kanal 7'nin en popüler dizisi Yemin'de yeni bir gün başlıyor. Emir ile Reyhan'ın aşk dolu hikayelerinde beklenen gelişmeler yaşanmasa da izleyiciler büyük bir umut besliyor. Yemin 134. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Aşklarındaki her engeli aşmaya yemin eden iki aşığın hikayesi bir kez daha ekranlarda. Cavidan ve Cemre'nin kumpasından kurtulmasına rağmen hala gerçekleri itiraf etmeyen Reyhan'ın ağzından çıkacak her kelime büyük önem taşımaktadır. Emir'in hapse girme ihtimalini göz önünde bulunduran Reyhan konuşmamakta ısrarlıdır. Eski eşler yeniden aşk yaşamaya başlayacaklar. Yemin 134. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 134. bölüm fragmanı
Narin ayrı yaşamaya başladığı evde birçok sorunla karşılaşır. Kemal de eşinin arkasındadır. Onu tehlikelere karşı korur ve zarar gelmesini engellemeye çalışır. Evliliklerinin de bitmesini istemez. Masal ve kendisi için en iyi yol budur. Nigar'ın Cavidan üzerindeki baskısı artmaktadır. Ayrıca talep ettiği para da. Harcama yapmaya doymayan Nigar, Cavidan'ı şoke eder. Cemre Talaz'ın elinden kurtulmak için çaba gösterir. Pis tuvaletleri temizlemek zorunda kaldığı yerden kaçmak için çaresi ise Emir'dir.
 


 

Yemin 132. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 3 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 132. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.








































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri