Yemin 134. bölüm özeti (5 Aralık Perşembe) | Emir ve Reyhan'ın yeni aşkı

Yemin'in yeni bölümünde neler yaşanacak? 134. bölüm özeti ilgi ile araştırılıp öğrenilmek isteniyor. Emir ve Reyhan'ın bitmeyen aşkında yeni bir perde açılıyor. İkili yeniden yakınlaşmaya başlayacak. İşte detaylar...

Yayınlandığı günden beri 130 bölümü geride bırakan ve kısa sürede önemli yapımlar arasına adını yazdıran popüler dizi Yemin yeni haftaya başlıyor. Toplamda 27 haftalık bir zaman diliminde yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. Yapımın oyuncuları arasındaki ilişkiler, duygusal anlar ve daha pek çok şey dikkat çeliyor. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 134. bölüm fragmanı ve özeti ile karşınızda.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizilerinden Yemin'de bir kez daha yer yerinden oynayacak. Konak kadar Emir ile Reyhan'ın yüreği de yangın yeridir. Her şeyin çözülmesi kadar ikilinin yeniden bir arada olmasını isteyen binlerce kişi var. Artık o serüvene girildi gibi görülüyor. Emir daha önce kendisini uzak durma konusunda dizginlediği Reyhan'a yakınlaşıyor. Bu hareket karşılıksız kalmıyor.
 


Yemin 134. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının en beğenilen günlük dizilerinden Yemin 5 Aralık Perşembe günü yayınlanan son bölüm 134. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Emir gerçekleri öğrenebilmek adına her şeyi yapacak. Reyhan da gizlemek için. Cavidan yine kapana sıkıştı. Daha önce kendisinden 200 bin lira isteyen Nigar bu kez 1 milyon lira talep etti. Her geçen gün batan Cavidan'ın kendisi için çıkış yolu bulması gerekmektedir.












 





























































































































































 

































































 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri