Yemin 135. bölüm fragmanı | Cemre gerçekleri anlatacak mı?

Yemin 135. bölüm fragmanı yayında. Emir ve Reyhan'ın yeniden aşka yelken açtığı anlar izleyicileri heyecanlandırdı. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 135. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Konakta Nigar fırtınası esiyor. Daha önce Cavidan'dan aldığı 200 bini sobaya koyan ve eşi Sefer'in sobayı satmasıyla şoke olan Nigar girdiği borcu düşünür. Paranın geri gelmeyeceğini anlar ve çareyi yine Cavidan'da bulur. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek her an konuşabileceğini anlatır. Bunun üzerine bir de 1 milyon lira talep eder. Cavidan çıldırır ama yapacak bir şeyi yoktur. Sadece 'Bende o kadar para yokki' diyebilir. Nigar da bunun üzerine arkasını döner ve oradan ayrılır. 

Kemal eşi Narin'in farklı bir evde yaşamaması için onun peşinden gider. Narin'in ev tuttuğu adamın oğlu kendisine göz koyar ve yanına gerek ileri geri konuşur. Kemal olanları görür ve farklı bir sokakta adamı sıkıştırdıktan sonra döver. Adam akşamına gelir ve Narin'den özür diler. Narin de elini çarptığını söyleyen eşine tedavi uygular. Emir ve Reyhan'ın aşkında ise yeni sürprizler vardır.


 

Yemin 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 6 Aralık Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 135. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.


















































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri