Yemin 136. bölüm fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 136. bölüm fragmanı yayında. Emir ve Reyhan'ın bir kez daha aşka yelken açtığı bölümlerde pazartesi günü heyecanı var. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 136. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olan ve Kanal 7'yi akşam kuşağında taşıyan Yemin'de yeni perde açıldı. Emir ve Reyhan'ın birlikteliklerinde yaşanan olumsuzlıkların ardından artık güzel haberler bekleniyor. Talaz ve Yonca'nın hedefindeki Kemal ile Narin'in Masal konusundaki alacakları cevap da sabırsız bir şekilde öğrenilmek isteniyor. Ayrıca Cavidan eski gelini Reyhan'ı öldürmek isteyince tepkiler yükselmişti. Yemin yeni bölüm fragmanı haberimizde.
 


Yemin 136. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 136. bölümü de dopdolu. Nigar'ın şantajının uzun süreli olmayacağı netleşti. Aldığı paralara doymayan Nigar beş katını isteyince Cavidan'ın elinden kurtulamadı ve kamera kaydıyla beklemediği bir darbe yedi. Sefer her şeyden habersiz bir şekilde eşinin alışverişlerine anlam veremiyordu. O da bu gelişmelerden nasibini alacak gibi görünüyor. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayesi Kanal 7'de. Fragman yayınlanınca haberimizden izleyebilirsiniz.


 

Yemin 136. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 9 Aralık Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 136. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.




























































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri