Yemin 137. bölüm fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 137. bölüm fragmanı yayında. Emir ve Reyhan'ın bir kez daha aşka yelken açtığı bölümlerde salı günü heyecanı var. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 137. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olan ve Kanal 7'yi akşam kuşağında taşıyan Yemin'de yeni perde açıldı. Emir ve Reyhan'ın birlikteliklerinde yaşanan olumsuzlıkların ardından artık güzel haberler bekleniyor. Son olarak çift birlikte yemek yedi. Bundan sonra da iyi gelişmeler görülmek isteniyor. Bu arada Reyhan'ın izlediği video her şeyi değiştirebilir. Yemin 137. bölüm fragmanı haberimizde.
 


Yemin 137. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 137. bölümü de dopdolu. Nigar'ın şantajının uzun süreli olmayacağı netleşmişti. Ki cuma günü Cavidan büyük bir oyun oynayarak Nigar tehlikesini ortadan kaldırmıştı. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla izlenecek. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayesi Kanal 7'de. Fragman yayınlanınca haberimizden izleyebilirsiniz.


 

Yemin 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 10 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 137. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.




































































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri