Yemin 137. bölüm özeti (10 Aralık Salı) | Emir ve Reyhan yeniden aşk yaşayacak

Günlük dizi Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Emir ve Reyhan arasında başlayan yakınlaşma sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 137. bölüm özeti (10 Aralık Salı) haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de yeni bir gün heyecanı daha yaşanıyor. Emir ve Reyhan'ın cuma günkü bölümde yakınlaşmaya başlaması izleyenleri heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz hafta yayınladığımız haberlerde de çiftin yeni bir aşka yelken açacaklarını belirtmiştik. Peki yeni bölümde neler olacak? Sizler için derledik. 
 

Yemin 137. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının en beğenilen günlük dizilerinden Yemin 10 Aralık Salı günü yayınlanan son bölüm 137. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Yine gerçekler için mücadele verecek olan Emir, Reyhan'ın ağzından laf almaya çalışacaktır. Kemal ve Narin, Talaz ve bilmeden de olsa Yonca'ya karşı mücadelelerini sürdürmektedir. Masal'ı kaybetmemek adına her şeyi yapabilecek olan Kemal'in önünde zorlu engeller vardır.












 














































































































































































 

































































 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri