Yemin 138. bölüm fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 138. bölüm fragmanı yayında. Emir ve Reyhan'ın aşkları için sınav vereceği çarşamba günü heyecanı var. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 138. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de Cavidan'ın Nigar ile olan savaşındaki son durum merak ediliyor. Ayrıca kredi kartı ödemesi yaklaşan Nigar'ın Sefer ile de kavga etmesi an meselesi. Çıkış yolu aramaya çalışan Nigar bakalım bu çıkmazdan nasıl kurtulabilecek. Ayrıca Reyhan'ın konakta yemek yemediğini öğrenen Emir kıyameti kopardı. Annesini karşısına aldı ve tekrarı halinde bedelinin ağır olacağını söyledi.


Yemin 138. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 138. bölümü de dopdolu. Nigar'ın şantajı önceki gün Cavidan tarafından adeta baltalanmış ve intikam olarak geri dönmüştü. Şimdi ise sıra Cavidan'da. Bir düşmanını saf dışı bıraktı. Artık hedefi Reyhan. Daha önce yastıkla öldüremediği eski gelinine hangi tuzakları hazırladı? Hepsi Yemin 138. bölüm fragmanında.


 

Yemin 138. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 10 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 138. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.















































































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri