Yemin 139. bölüm fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 138. bölüm fragmanı yayında. Emir ve Reyhan'ın aşkları için bir kez daha video konusunda karşı karşıya gelecekleri perşembe günü heyecanı var. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 139. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de çok büyük bir olay var. Masal artık dedesinde. Kemal'in dünyası yıkıldı. Ancak Narin de onun en büyük destekçisi olacak. Tam aile kavramını yakaladıkları andan itibaren yaşanan olumsuzluklar Kemal'in evini derinden yaraladı. Ara kararla dedesinde kalacak olan Masal'ın mahkeme tarafından tekrar babasına verilmesi bekleniyor.


Yemin 139. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 139. bölümü de dopdolu. Akşam romantik bir yemek yiyen Emir ve Reyhan, gelen mesajlar sebebiyle zor anlar yaşar. Reyhan nereden ve kimden geldiğini söylemediği iletlerle adeta yıkılır. Sevdiği adamın önünden kalkar ve gider. Emir de peşinden gelir. Olaylar silsilesinde Emir'in videoyu bulması an meselesidir. Süheyla Hanım'dan kalan eşyalar içinde de CD'nin olmaması Emir'i çıldırtır.


 

Yemin 139. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 10 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 139. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.

























































































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri