Yemin 140. bölüm fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 139. bölüm izle. Emir ve Reyhan'ın aşkları mücadele verecekleri haftanın son günü heyecanı var. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 140. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de Masal'ın dedesine gitmesini kabullenemeyen Kemal, kayınpederinin kapısına dayandı. Kızını görmek için gittiği evde şokla karşılaşan Kemal karakolluk da oldu. Emniyetten aranan Narin, eşinin yanına koştu. Diğer yandan Reyhan, Talaz ile Cemre'yi birlikte görmüş ve kaybolmadığını anlamıştır. Ancak yaptığı bir hareket onu da ele verdi. Bu arada Emir de CD'yi izlemiştir.


Yemin 140. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 140. bölümü de dopdolu. Emir adım adım gerçeklere doğru gidiyor. Hem de koşar adımlarla. Reyhan'ın sakladığı videoyu sonunda izleyen ve izleyicilere de nefes aldıran Emir artık eski eşi ile yeniden bir araya gelmek için her şeyi yapacak. Gözünü karartan ve dünyayı karşısına almaya hazır olan Emir'in savaşı Kanal 7'de...


 

Yemin 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 13 Aralık Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 140. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.
 



































































































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri