Yemin 141. bölüm özeti (16 Aralık Pazartesi) | Emir Reyhan için mücadele verecek

Günlük dizi Yemin'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Reyhan ile Cemre Talaz'ın elindeydi. Onlara kurduğu tuzak ve Emir'in içine saplandığı çamur sonrası neler olacağı merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 141. bölüm özeti (16 Aralık Pazartesi) haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve reyting sıralamasında da önemli izlenme oranları elde eden Yemin yeni haftaya başladı. Reyhan ve Emir'in aşklarında verecekleri sınavda Cemre'nin söyleyeceği bir tek kelime dahi büyük önem arz ediyor. Reyhan Cemre'yi bulmak için gittikleri yerde Talaz'ın eline düştü.

 

Yemin 141. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının en beğenilen günlük dizilerinden Yemin 16 Aralık Pazartesi günü yayınlanan son bölüm 141. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Emir aşkını ve Cemre'yi kurtarmak için harekete geçecek. Ayrıca diğer bir yandan da Cavidan'ın ne yapacağı merak konusu.












 




















































































































































































































 

































































 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri