Yemin 142. bölüm fragmanı | Cavidan hapise girecek mi?

Yemin 141. bölüm izle. Emir ve Reyhan'ın aşkları mücadele verecekleri haftanın son günü heyecanı var. Bundan sonra yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Yemin 142. bölüm fragmanı haberimizde. İzleyebilirsiniz.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de salı günü iple çekiliyor. Yayınlanan son sahne izleyicileri yine sabırsızlandırıyor. Emir video ve arkasındaki kumpasla ilgili her şeyi ortaya çıkardıktan sonra annesini de silecek mi? Onun da bu işin içinde olup olmadığını bulabilecek mi? Ve en önemlisi ondan şikayetçi olacak mı... Cemre'nin ardından Cavidan da mı hapise girecek? Herkes bu anı bekliyor. Bakalım neler olacak... Yeni bölüm fragmanı haberimizde.


Yemin 142. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 142. bölümü de dopdolu. Kemal ve Narin konusunda mutlu sona ulaşması izleyicileri sevindirdi. Narin, Masal'ı eve getirdi ve Kemal çok mutlu oldu. Oya da hem ağabeyine hem de Narin'e destek veriyor. Emir de adım adım gerçeklere doğru gidiyor. Ayrıca annesi Cavidan hakkındaki gerçekleri de öğrenmesine ramak kaldı. Gözünü karartan ve dünyayı karşısına almaya hazır olan Emir'in savaşı Kanal 7'de...


 

Yemin 142. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 17 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 142. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.





















































































































































































































































 



























 



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri