Doya Doya Moda 11 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu ve sonuçlar

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? sorusu günün en çok araştırılan konularından biri haline geldi. TV8'in sevilen yarışmasında hafta ortası bölümü başladı ve izleyenler ekran başına kilitlendi. Dün çok kötü bir günü geride bırakan yarışmacıların hedefi son iki güne avantajlı girebilmek. Peki, Doya Doya Moda 11 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu ve sonuçlar haberimizde yer alıyor.

Dolapların ufuklarını genişleten, herkesi kendine hayran bırakan ve fikirleri ile öncü olan Doya Doya Moda'nın 2. sezon 88. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden iddialı 7 büyük bedem kadının İstanbul sokaklarındaki kombin yarışında bugün iyice rekabet artacak. Finale doğru giden yolda alıncak her puan ekstra avantaj sağlayacak. Bu sebeple de kimse hata yapmak istemiyor. Peki, Doya Doya Moda 11 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu ve sonuçlar haberimizde yer alıyor. 

Dört birinci vardı!

Dün yayınlanan son bölümde yarışmacıların kaç puanla günü tamamlayacağı merak konusuydu. Tercihlerini yapan 7 isim jüri karşısına çıktı ancak istenilen puanlar alınamadı. Sebebi ise 7 puanla birinci olunmasıydı. 20 üzerinden bu seviyede gün tamamlanması elbette jüri tarafından eleştirildi. Funda, Rümeysa, Ceren ve Birben 7'şer puanla ilk sırada yer aldı. Aleyna, Sabiha ve Özde ise 4 puanla ikinci oldu.


 

Doya Doya Moda 11 Kasım Çarşamba Puan Durumu kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek puanlarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Aleyna Türkoğlu: 11 + 4
  • Funda Hayırlıoğlu: 7 + 7
  • Birben Coşkun: 8 + 7
  • Rümeysa Buyuran: 16 + 7
  • Sabiha Küçükislamoğlu: 13 + 4
  • Ceren Keskin: 5 + 7
  • Özde Karacan: 7 + 4





 






 








































Doya Doya Moda jüri üyeleri kimdir?

Türkiye'nin en tarz büyük beden kadınını bulmak için düzenlenen yarışma Doya Doya Moda'da jüri üyeliklerini Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu yapmaktadır. Yarışma saat 14:15'te başlamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri