Doya Doya Moda 2. sezon (yeni sezon) yarışmacıları kimdir? İsimleri ve Instagram hesapları

Doya Doya Moda 2. sezon (yeni sezon) yarışmacıları kimdir? İsimleri ve Instagram hesapları
Geçen hafta sona eren ve pazartesiden itibaren tekrar bölümleri ile yayınlanan Doya Doya Moda'nın 2. sezonu başlıyor. Birbirinden iddialı büyük beden kadınların yarışı yine kıyasıya bir rekabete sahne olacak. Peki Doya Doya Moda 2. sezon (yeni sezon) yarışmacıları kimdir? İsimleri ve Instagram hesapları haberimizde yer alıyor. Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak? 161. bölüm başlama tarihi...

Türkiye'nin en tarz, en şık ve en heyecanlı yarışması Doya Doya Moda sürpriz bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bilindiği üzere 3 Temmuz'da sona eren sezondan sonra ağustos ayında ekranlara dönmesi beklenen yarışma kısa sürede başlayacağının açıklanması izleyicilerini de sevindirdi. Yarışma mekanı olan villanın da çok daha lüks bir yerden oluşması izleyenlerin gözünü kamaştıracak. Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği yarışmada yarışacak isimler de merak konusu. Peki Doya Doya Moda 2. sezon (yeni sezon) yarışmacıları kimdir? İsimleri ve Instagram hesapları haberimizde yer alıyor. Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak? 161. bölüm başlama tarihi...
 

Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz seneden bu yana yayınlandığı bölümlerle herkesi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yeni sezonunun başlangıç tarihi merak edilerek araştırılıyordu. Seçmelerle birlikte uzun bir süre sonra televizyonda olacağı yönünde beklentiler vardı ancak hem yapım ekibi hem de TV8 sadece bir haftalık arayı uygun gördüler. İzleyici için de çok iyi oldu. Sevilen bir yarışmanın erkenden yeni sezona başlaması sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Doya Doya Moda'nın 2. sezonu ve 161. bölümü 13 Temmuz Pazartesi günü TV8'de.

doya doya moda 2. sezon
 


Doya Doya Moda 2. sezon jüri üyeleri kim?

Televizyon ekranlarına öğle saatinde renk getiren ve izleyicileri eğlendiren Doya Doya Moda'nın yeni sezondaki jüri üyeleri de merak ediliyordu. Geçen seneden bu yana Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan ve Seray Sever bu görevi üstlendi. Banu Noyan ayrılmış, yerine Seray Sever gelmişti. Aynı kadro 2. sezonda da karşımızda olacak.

 

Doya Doya Moda Betül Böçkün büyük ödül olarak kaç lira kazandı?

Cuma günü ekranlara gelen sezon finalinde birinci olarak açıklanan isim Betül Böçkün'dü. Şampiyon olarak ilk sezona adını yazdıran başarılı yarışmacı, 50 bin liranın da sahibi oldu. Ayrıca kazandığı kolyelerle birkikte de önemli bir meblağ ile yarışmadan ayrıldı. Sosyal medyadaki tanınırlığı ve popülerliğinin artması da en büyük ödül denilebilir.
 


Doya Doya Moda 2. sezon (yeni sezon) yarışmacıları kimdir?

3 Temmuz'da sona eren yarışmanın aslında tüm yaz boyunca devam etmesi yönünde düşünce oluştu ancak bir yerde final yapılması ve 2. sezona geçilmesi gerekiyordu. Bu sebeple 13 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni sezon bölümünde 7 farklı yarışmacı ekranlarda yer alacak. Yarışmacıların isimleri açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

Birben Coşkun

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

Fulya Afacan

doya doya moda fulya afacan kimdir

doya doya moda fulya afacan fotoğrafları

İmani Dolar

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

Aslı Adıyaman

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Nur İşlek

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Aylin Tözün

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Rümeysa Buyuran

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

Rabia Ağca

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.