Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? 10 Aralık Perşembe Puan durumu

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? 10 Aralık Perşembe Puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve her bölümüyle de ilgi odağı olan yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden heyecanda final öncesindeki son güne gelindi. Gelinlerin ve kayınvalidelerin korakor mücadelesine sahne olan programda gözler günün yemeğinde ve yayın sonundaki tabloda. Yani puan durumunda. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Aralık Perşembe günü kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Gizem Sancaktar, Aysun Kuşatan, Gamze Karademir ve İlayda Arslan Doğan'ın pazartesiden bu yana süren lezzet yarışında dördüncü güne gelindi. Giderek finale doğru yaklaşılan programda bugün bir kez daha gelinler arasındaki rekabet devam edecek. Ellerinin ayarını iyi yapmaları ve tam kıvam tutturması gereken yarışmacılar aynı zamanda psikolojik olarak da bu maratona hazır olmak ve güçlü durmak zorundalar. Kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'nun puanlarıyla şekil bulacak sıralama şimdiden merak konusu ve binlerce izleyici tarafıdnan merak edilerek araştırılıyor. Her geçen anında kızışan birincilik savaşında kimin önde olacağı ve finale avantajlı gideceği haberimizde yer alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Aralık Perşembe günü kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.


Dün neler yaşandı?

Yarışmanın dünkü bölümünde gelinler tavuklu tantuni ile kayınvalidelerin karşısına çıktı. Puanlama bakımından heyecanlı bir maratonun geride kaldığı günde Gizem Sancaktar sadece 2 puan farkla birinciliği elde etti. 17 puanla çeyrek altını takan güzel gelini 15 puanla İlayda ve Gamze takip etti. Aysun ise 14 puanla son sırada günü tamamladı. Toplamda ise Gizem yine birinciliğini sürdürdü. 58 puanı bulunan Sancaktar'ı 53 puanla İlayda takipte. Aysun dünden sonra 49'a yükseldi ancak şu an da üçüncü sırada. Gamze Karademir ise 34 puanla sonuncu.


 

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Günün yemeği zeytinyağlı brüksel lahanası

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki dördüncü yemeği zeytinyağlı brüksel lahanası oldu. Dünya mutfağından bir yemek olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor. Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Zeytinyağlı brüksel lahanası tarifi, malzemeleri ve yapılışı için bu sayfada yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Gamze Karademir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.