Kuaförüm Sensin 21 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 21 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV'de yayınlanan ve her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yeni takımın ve modellerin katılacağı günde gözler yine alınacak puanlara çevrildi. Peki, Kuaförüm Sensin 21 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan hafta finali ile büyük bir heyecan sunan Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü coşkusu yaşanıyor. Bugün 330. bölümü ile yayınlanacak olan yarışmaya Yasin ve Yağmur'un yerine gelecek takımın yanısıra ekipler eşlik edecek modeller katılacak. Birbirinden güzel 6 kadının daha ekranlarda yer almasıyla birlikte başlayacak yayında izleyiciler ekran başında yaşanan rekabeti ilgiyle izleyecek. Peki, Kuaförüm Sensin 21 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu  haberimizde yer alıyor.


Bir takım dört model geliyor!

Bilindiği üzere cuma günü en az puanı alan takım Eylem ve Meltem olmuştu. Ancak Yasin ve Yağmur'un kararı sonrasınada programda kalmaya devam ettiler. Meltem yarışmaya geldiği ikinci dönemde Erdal Akdeniz ve Meltem Kaya ile elendi ancak bir kez daha yarışma fırsatı elde etti. Bu şansını da iyi kullanmak istiyor. Yasin ve Yağmur'un yerine ise Aslı Topuz ile Burcu Tokgöz gelecek. İki güzel yarışmacı hünerlerini sergileyerek adlarını ilk sıraya yazdırmak ve 10 bin lirayı kazanmak amacındalar. Modellerde ise Rana Kaynak, Esra Demiral, Şulenur Koyuncu ve Büşra İpek Kösedağı takımlara eşlik edecek.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

Ödüllerle geldiler ama...

Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında yarışacak olan Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz daha önce aldıkları ödüllerle stüdyoya geldiler. Rakiplerinin de gözlerini korkutan ikilinin performansı da merak konusu oldu. Gözler özellikle ilk gün onların üzerinde olacak. Alacakları puanlar hafta boyunca kaderlerini etkileyebilir.

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir


Kuaförüm Sensin 21 Eylül 2020 Pazartesi Puan Durumu

Haftanın ilk günü olması sebebiyle yarışmacılar birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Bugünün sonuncusu olan takım 8 puanla Burcu, Aslı ve Rana oldu.

Bugünün birincisi olan takım ise 17 puanla Eylem, Meltem ve Esra olarak belirlendi.

14 Puanla günün ikincisi olan takımda Tayfun, Serap ve Şule oldu.

11 puanla üçüncü olan takım ise Taner, Aslı ve Büşra olarak açıklandı.



Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.