Kuaförüm Sensin 22 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 22 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün ilk günü olan programda alınan puanların ardından gözler bugüne çevrildi. Hafta finali için kendilerine verilen sürede en iyi çalışmayı jüri karşısına çıkarmak isteyen saç ve makyaj uzmanlarının mücadelesi nefes kesecek. Kuaförüm Sensin 22 Eylül Salı im birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Takımlar bugün kendilerine verilen sürelerde en iyi tasarımları çıkarmak ve günü ilk sırada tamamlayarak final için kendilerine avantaj sağlamak istiyor. Modelleri ile zaman zaman gerginlik yaşasalar da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Binlerce kişi şimdiden alınacak puanları merak ederek öğrenmek istiyor. Peki,  Kuaförüm Sensin 22 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu  haberimizde yer alıyor.


Dört model sosyal medyayı salladı!

Dün başlayan haftada takımlara eşlik edecek isimler açıklandı. Şulenur Koyuncu, Esra Demiral, Büşra İpek Kösedağı ve Rana Kaynak 10 bin liralık rekabete ortak olabilmek için kombinleri ile ekiplere katkı sağladı. Yarışma kadar sosyal medyada da adından söz ettiren dört isim, güzellikleri ve cesur pozları ile de konuşuldu. Her birinin binlerce takipçisi olduğu Instagram hesaplarına ve Kuaförüm Sensin sayfalarına yorumlar yağdı.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

Konsept buruna göre topuz ve ışıltılı makyaj

Kuaförüm Sensin’de bugün; kuaför Burcu Tokgöz, makyöz Aslı Topuz, model Rana Kaynak’tan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Büşra İpek Kösedağ’dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Esra Demirel’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Şule Koyuncu’dan oluşan dördüncü takım burun şekline göre topuz ve ışıltılı makyaj yapmak için yarışıyor.

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir


Kuaförüm Sensin 21 Eylül 2020 Pazartesi Puan Durumu

Yarışmacılar haftanın beş gününde de birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Burcu-Aslı-Rana: 8 + 10
Meltem-Eylem-Esra: 17 + 14
Tayfun-Serap-Şulenur: 14 + 15
Taner- Aslı-Burcu: 11 + 12

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.