Kuaförüm Sensin 24 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 24 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in 24 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 333. bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı takımlar arasındaki rekabetteki sonuçlar merakla bekleniyor. Kuaförüm Sensin 24 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Öğle saatlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen ve onlara keyifli anlar yaşatan Kuaförüm Sensin'de hafta sonuna dorğu gidiliyor. Puanların birbirine yakın olması sebebiyle daha da artan heyecan izleyenleri de sabırsızlandırıyor. Final öncesindeki son günde ellerinden gelenin en iyisini yapacak olan takımların mücadelesi yine nefes kesecek. Kimi sevinecek kimi üzülecek. Ancak eğlence hiç bitmeyecek. Bugün gözler yine gün sonuna çevrildi. Peki, Kuaförüm Sensin 24 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Tayfun ve Serap fırtınası var!

Daha önce yarıştıkları dönemde de adlarından söz ettiren Tayfun ve Serap ikinci dönemlerinde de başarılarıyla dikkat çekiyor. Üst üste aldıkları birinciliklerlin ardından her ne kadar şu sıralar istedikleri sonuçları elde edemeseler de iki başarılı isme sosyal medyada yorumlar yağıyor. Binlerce kişinin takip ettiği Kuaförüm Sensin resmi hesaplarının dışında hayran sayfalarında da kendileri için destek mesajları gönderiliyor. Özellikle de Taner ve Aslı ile uyumu seyredenleri sevindiren Tayfun ve Serap'ın uzun süre daha yarışmada kalması isteniyor. Ayrıca bu haftaki modelleri Şulenur Koyuncu da güzelliği ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor.


 

Konsept sonbahar makyajı ve jean şıklığı

Pazartesi gününden itibaren büyük bir rekabete sahne olan Kuaförüm Sensin'de bugünün konsepti belli oldu. Dün yapılan puanlamanın ardından Çiğdem Batur yarışmacılarıa kıyafetleri, saç ve makyajlarını belirlemeleri için konsepti açıkladı. Takımlar bugün sonbahar makyajı ve jean şıklığı ile karşımızda olacak.

 

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir


Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 Perşembe Puan Durumu

Yarışmacılar haftanın beş gününde de birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Burcu-Aslı-Rana: 8 + 10 + 9
Meltem-Eylem-Esra: 17 + 14 + 19
Tayfun-Serap-Şulenur: 14 + 15 + 17
Taner- Aslı-Burcu: 11 + 12 + 13

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.