Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | Yağmur kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | Yağmur kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız yarışına sahne olan zorlu programı açacak ilk isim belli oldu. Buna göre Yağmur Var Andağ kendisine verilen sürede 15 bin lirayı kazanmaya çalışacak olan genç yarışmacı menüsüyle rakipleri ve Zuhal Topal'dan yüksek puanlar almak amacında. Peki, Yağmur kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Yağmur, Mahmut, Yalçın, Dilan ve Aysel'in amansız rekabetine sahne olacak programdaki yarış nefes kesecek. Haftanın ilk gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Yağmur olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Yağmur kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur Var Andağ kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Yağmur ilk günde mutfağa girerek yemeklerini hazırlayacak. Rakiplerinin yorumlarına karşı verdiği cevaplarla dikkat çekerken zaman zaman da sinirlendi. Özellikle bir yemeği için 'Fırına koyduktan sonta karşısına geçip yatsa mıydım?' tepkisini gösterdi. 32 yaşında. Ev hanımı. 2 yıllık evli. Evlenmeden önce çağır merkezinde çalışıyordu. Eşi aşçı. Uluslar arası mutfaklarda çalışıyor. Evde yemekleri eşinin yaptığını söyledi.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Yağmur hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Mahmut X
Dilan X
Aysel X
Yalçın X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.