Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Kahrıman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Kahrıman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile lezzet savaşına sahne olan Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi günlerinde yemeklerini hazırlayacakları ve ardından puanlarını alacağı zorlu rekabette yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Elif Kahrıman da 15 bin lira için mücadele edecek. Kendisi hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren hummalı bir araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Kahrıman kaç yaş

Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Ramazan ayı sonrasındaki ilk bölümden itibaren yarışacak isimler merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda dikkat çekenlerden biri de Elif Kahrıman oldu. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi bilgi sahibi olmak üzere internette araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Kahrıman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir?

Bu hafta dört rakibini geride bırakmak ve 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Elif Kahrıman 1987 Rize Çayeli doğumlu. 35 yaşında. Evinde yapmış olduğu çeşitli yemekleri satıyor. Evli ve 2 çocuk annesi. Rizeli olduğu için Karadeniz şivesini kullanarak mizah videoları da çekiyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Instagram hesabı

Bugünden itibaren birincilik için mutfağa girecek ve rakiplerini eleştirecek olan Elif Kahrıman'ın Instagram hesabı da merak konusu oldu. Kendisi yemeklerini sattığı ve paylaştığı bir hesaba sahip. Burada birçok lezzete yer veriyor ve müşterilerine sunduğu hizmetleri takipçileri için yayınlıyor. @elifin.mutfagindan adresinden takip edebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif


zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.