Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kimdir? Ülkü Naz Eski kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kimdir? Ülkü Naz Eski kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının manasız rekanetine sahne olan zorlu maratonda yarışacak isimler belirlendi. Fragmanda yer alan yarışmacılar arasında Naz Yarar Eski de vardı ve ilk andan itibaren kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kimdi

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Ülkü Naz Eski de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kimdir? Ülkü Naz Eski kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kimdir?

Bu hafta rakiplerini geride bırakabilmek adına evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyen Ülkü Naz Eski, Beykent Üniversitesi mezunu. 30. haftaya damgasını vurmak için kolları sıvayacak genç yarışmacı, mevsimi olmayan yiyecekleri yemeyi sevdiğini dile getirdi. Bir rakibini de ağzının tadının olmamasıyla suçladı ve yemekte kusur aradığnı dile getirdi. Kendisi evli. Yarışmadan evine ödülle döneceğine inancı tam. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Ülkü Naz Eski


zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.