Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır kaç yaşında, nereli, Instagram ve Tiktok hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır kaç yaşında, nereli, Instagram ve Tiktok hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kolları sıvayıp mutfaklara gireceği zorlu rekabette yer alacak isimler belli oldu. Buna göre Sultan Çakır de kendisine verilen sürede birincilik için çabalayacak. Kendisi yayınlanan fragmanda oldukça dikkat çekti. Tavırları ve sözleri ve tepkileriyle de haftaya damga vuracak gibi gözüküyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlenmeye başladığı Yemekteyiz'de mücadele tüm hızı ile devam ediyor. Sezon başından bu yana ilgi çeken yarışmacıları ile herkesi ekran başına kilitlemeyi başaran programın bu haftaki yarışmacılarından biri de Sultan Çakır oldu. Dövmeleri ve güzelliği ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran genç yarışmacı hakkında çok sayıda araştırmada bulunuluyor ve fikir sahibi olmak isteniyor. Fragmandan bu yana en fazla konuşulan isimlerin başında gelen Akbaba ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı haberimizi okuyabilirsiniz. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır Instagram hesabı bu sayfada yer alıyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kimdir?

Bu hafta rakiplerini geride bırakabilmek adına evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyen Sultan Çakır güzelliği sebebiyle kıskanıldığını, cümlealemin kendisini kıskandığını söyledi. Kıvam tutturamayınca her ne kadar biraz tadı kaçsa da kendi gününde iyi bir performans ortaya koyabilmek için elinden geleni yapacak. Masada ise "Can güvenliğim yok benim" sözleriyle güne damga vurdu. Ayrıca bir sonraki gün çelik yelekle yarışmaya geleceğini söylemesi herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan Çakır Instagram hesabı: sultancakr__
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan Çakır Tiktok hesabı: sultan.cakir

sultan çakır zuhal topal'la yemekteyiz


zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.