Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mart puanları! Murat kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mart puanları! Murat kaç puan aldı?
Birbirinden iddialı 5 yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Murat yarışacak. Peki, Murat kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mart puanları! haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük yemek yarışması olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün Muazzez'in başlattığı maratonda bugün Murat yarışacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede önce alışverişini yapacak ardından da mutfağa girip malzemeleriyle en iyi menüyü çıkarmaya çalışacak. Alacağı puanlar aynı zamanda hafta sonundaki kaderini de doğrudan etkileyecek. Seyirciler de kendisinin performansını merakla bekliyor ve araştırmalarda bulunuyor. Peki, Murat Çelik kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Murat ile Damla'yı yakıştırdı

Bugün yayınlanacak bölümde Muazzez'den flaş bir çıkış geldi. Zuhal Topal Damla'ya "Erkek arkadaşın var mı?" diye sordu. Damla da "Hayır yok" yanıtını verdi. Bunun üzerin haftanın en deneyimli ismi Muazez; "Zuhal Hanım aslında ikisi de marjinal. Birbirlerine yakışırlar" ifadelerini kullandı. Güzel yarışmacı ise "Ne olur yakıştırmayın" diye cevabını yöneltti. Damla'nın hafta fragmanında Murat'a "Bana yürümeseniz olur mu? Programı babam izliyor" dediği görülmüştü. Ayrıca Taylan, Murat'ın kıyafetini 80'lerin piyanist şantörlerine benzeterek "Çalgısı eksik" yorumunda bulundu.

Murat kaç puan aldı?

Dört rakibi ve Zuhal Topal'ın karşısında mücadele verecek olan Murat, kendisinden oldukça emin ve birinciliği elde edeceğine inanıyor. Ancak bunun için elini çabuk tutmak ve hünerlerini sergileyerek masasını hazırlamak zorunda. Rakiplerinin puan konusundaki değerlendirmeleri bir hayli düşük olabilir. Ön yargı ve varsa algıları yıkmak kendi elinde olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mart puanları haberimize eklenecektir.

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.