Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan puanları! Esra kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan puanları! Esra kaç puan aldı?
Milyonların ekran başına kilitlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın final günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından Esra hünerlerini sergileyecek. Peki, Esra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan puanları burada.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta daha noktalanıyor. Pazartesiden itibaren ekranlara gelen programın son gününde Esra Morkoç yarışacak. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elde edeceği puanlarla birlikte adını zirveye yazdırmak ve 75 bin liralık ödülü evine götürmek amacında. İzleyiciler de sonucu merak ve sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Esra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

Finalde kıyamet koptu

Bugün yayınlanacak olan son bölümde yarışmacılar arasındaki gerilim de had safhaya çıkıyor. Özellikle gün sahibi Esra ile Kübra arasında cereyan eden tartışmalar, final etabında belki de fiziki temasa taşınacak. Esra son anda rakibine doğru bir hamle yaptı ve fragman orada kesildi. Diğer yandan Efe de Metin'e tavuk tepkisi gösterip Esra'nın aynı tarzda yemek yapmasını eleştirdi.

Esra kaç puan aldı?

Dört rakibi ve Zuhal Topal'ın karşısında mücadele verecek olan Esra, kendisinden oldukça emin ve birinciliği elde edeceğine inanıyor. Ancak bunun için elini çabuk tutmak ve hünerlerini sergileyerek masasını hazırlamak zorunda. Rakiplerinin puan konusundaki değerlendirmeleri bir hayli düşük olabilir. Ön yargı ve varsa algıları yıkmak kendi elinde olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan puanları haberimize eklenecektir.

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.