Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugünden itibaren lezzet savaşı yaşanacak. Her anında büyük bir mücadelenin ekranlara taşınacağı zorlu programda yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel  izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, 2-6 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Yağmur, Mahmut, Dilan, Y

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs – 6 Mayıs yarışmacıları Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs – 6 Mayıs yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 2 Mayıs – 6 Mayıs 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak programda sahne alacak Yağmur renkli kişiliği ile dikkat çekti. Yemekleri, rakiplerine cevapları ve yorumlarıyla şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle fırının karşısına geçip yatsa mıydım? Sorusu herkesi güldürdü.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mahmut Kabataş kimdir?

Beş günlük maratonun iki erkek yarışmacısından biri olan Mahmut Kabataş aslen Rizeli. Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim gördü. Yemeklerine ve 15 bin liraya ulaşacağından oldukça emin. Rakiplerine karşı gözdağı vermeyi de ihmal etmedi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yalçın kimdir?

Bugünden itibaren milyınların önüne çıkacak olan Yalçın da rakipleri gibi 15 bin lirayı elde edebilmek adına çaba gösterecek. Yemekleriyle marifetlerini sergileyecek ve Türk mutfağından birçok lezzeti sofrasına taşıyacak genç yarışmacı erkeklerin mutfakta başarılı olduğunu kanıtlamak amacında.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kimdir?

Programda kendisinden emin bir şekilde önce yemeklerini yapacak ardından da yorumları ve puanlarıyla zirveye oynayacak Dilan'ın hafta sonundaki sıralaması merak konusu. Büyük ödülün sahibi olmak üzere gayret gösterecek genç yarışmacı fragmanda oldukça dikkat çekti.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir?

Çıkışları ve yorumlarıyla adından söz ettirecek gibi gözüken Aysel ev hanımı. Resimle uğraşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.