Yemin 294. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 12 Aralık 2020 Cumartesi

Yemin 294. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 12 Aralık 2020 Cumartesi
Karamel Yapım'ın fenomen haline gelen dizisi Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Bu akşam ekranlara gelen son bölümde izleyiciler bir kez daha televizyon karşısına kilitlendi. Peki, yarın neler yaşanacak? Yemin 294. bölüm özet ive fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin hafta sonlarında yayınlanmaya başlayan dizisi Yemin'in bir akşamı daha sona erdi. Bugün yayınlanan yeni bölümde gözler yine Feride ve Emir'İn üzerindeydi. Emir, Reyhan sonrasında kendisini ve oğlunu hayata döndüren Feride'ye evlenme teklifi etmişti. Ancak Feride'nin vereceği cevap merak kounsuydu ve seyirciler bu akşam cevabı öğrenmek adına televizyın karşısına geçti. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 294. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 294. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Emir ve Feride'nin arasındaki ilişkinin ne yöne gideceği merak konusuydu. Çünkü Emir, annesi Cavidan ile gördüğü Feride'den intikam almak üzere başladığı planında çok farklı bir noktaya gitmişti. Sapanca'daki eve götürdüğü ve Memo ile romantik bir gün hazırladığı Feride'ye evlilik teklif eden Emir ne cevap alacak? Songül, evin hanımı olduktan sonra kendi hakimiyetine almak istediği Melike'nin üzerine oynar. Öteki tarafta da Feride'yi evden göndermenin planlarını yapar. Talaz ve Cemre'nin arasındaki bir iyi bir kötü birliktelik izleyenleri yine güldürecek. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de… Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 294. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 13 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 294. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.