Yemin 297. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 23 Aralık 2020 Cumartesi

Yemin 297. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 23 Aralık 2020 Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Emir ve Feride'nin evililiğe giden yolda başlarına gelen yeni dertler hayatlarını nereye sürükleyecek? Yemin 297. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Yemin'in bir haftasının daha sonuna gelindi. Emir ve Feride arasındaki iğne ipliğine bağlı ilişkileri her geçen gün farklı bir boyut kazanırken karşılarına neler çıkacağı da merak konusuydu. Ayrıca Kemal, Narin ve Kumru'nun devam eden gergin hayatları da izleyicileri heyecanlandırmayı sürdürüyor. Birçok hikayenin serüvenleştiği Yemin'de gelecek hafta da merakla bekleniyor. Yemin 297. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 296. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de Emir, Feride'nin kendisinden neler sakladığını öğrenmek adına yeni planlar yapmaya devam eder. Öyle ki kendisine söylemediği babasının da ortaya çıkmasının ardından iyice kendisine oyun yapıldığı fikrine kapılır. Ancak Ferde babası Seyfi'yi konaktan kovarcasına gönderirken bu düşünceleri değişir. Çünkü Seyfi rol icabı seneler sonra gördüğünü söylediği kızının yaşadığı yere çöreklenme düşüncesi olan Seyfi çıkardığı rezillikle onu utandırır. Her şeye rağman Hikmet ve Emir, Seyfi'ye evlerinde yer açar. Kemal ince bir çizgidedir. Narin ile ilişkisi bu andan itibaren ne yöne gidecek? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de… Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 297. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 26 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 297. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.