Yemin 301. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 9 Ocak Cumartesi

Yemin 301. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 9 Ocak Cumartesi
Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya başladığı günden bu yana 300 bölümü geride bırakan Yemin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Emir ve Feride evlenebilecek mi? Tarhun ailelerinin konaklarında yaşananlar izleyicileri televizyon karşısına kilitleyecek. Yemin 301. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. 9 Ocak 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 301. bölüm seyircileri bir kez daha ekran karşısına kilitleyecek. Emir ve Feride'nin birlikte çıktıkları yolda yaşadıkları olayları ele alan dizide aksilik üstüne yaşanan Tarhun ailelerinin konukları yine ilgiyle izlenecek. Son bölümde Emir'in intikam alırcasına yalanını ortaya çıkardığı Feride ile evlenip evlenmeyeceği merak konusudur. Diğer yandan da Kemal'i kendisiyle birlikte olduğuna inandırmaya çalışan Kumru'nun oyunu neleri beraberinde getirecek? Yemin 301. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 300. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de 301. bölüm televizyonda izleyiciyle buluşuyor. Yeni senede de yoluan devam eden yapımda yaşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Tarhun ailelerinin konaklarında son olarak Feride'nin sahte kimlik kullandığını ortaya çıkaran ve bunu nikah öncesinde nikah memuru beklerken söyleyen Emir herkesi şoke etmiştir. Bugüne kadar Hikmet, Melike ve Sefer'in ılımlı yaklaştığı, Yiğit'i babasına bağlayan Feride için bundan sonra nasıl bir yol başlayaacak? Kemal'in kendisiyle birlikte olduğu oyununu da oynayan Kumru istediğini elde edebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde. Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 301. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 9 Ocak 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 301. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum