Yemin 313. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 20 Şubat Cumartesi

Yemin 313. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 20 Şubat Cumartesi
Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın baş rollerini paylaştığı Yemin'de bir hafta daha başlıyor. Emir'in Feride ile olan ilişkisinde barışma ihtimali izleyicileri ekran karşısına kilitlemeye devam ediyor. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 313. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Karamel Yapım imzasıyla ekranlara gelmeye devam eden Yemin'de izleyicileri yepyeni bir hafta daha televizyondaki yerini alıyor. Her bölümü ile daha da fazla kişi tarafından izlenen dizi cumartesi ve pazar günleri seyircisiyle buluşuyor. Kanal 7'nin fenomen haline gelen yapımında şimdiden önümüzdeki hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenmeye başlandı ve binlerce izleyici neler olacağını öğrenmek istiyor. Peki, yeni haftada neler olacak? Yemin 313. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 313. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Feride'yi babası ve Cevahir'in elinden kurtaran Emir, çocuğunun kaçırılması ile birlikte büyük bir şok yaşar. Yiğit'e karşı zaafı olan Feride de onu bulabilmek için tüm gücü ile birlikte savaşacaktır. Bu durum Emir ile yakınlaşmalarına da vesile olabilir. Diğer yandan Kemal ve Kumru'nun evlilik masasına oturması bekleniyor ancak bir türlü Kumru'nun planlarından kurtulup bunu gerçekleştiremiyorlar. Son olarak akıl hastanesine yatan Kumru yine Kemal ile Narin'e dert olmuştu. Bu arada başhekimin Narin'i gözüne kestirdiği dikkat çekti. Bunla ilgilid e bir gelişme yaşanabilir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 313. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 20 Şubat 2021 Cuma günü yayınlanacak olan 313. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.