Yemin 315. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 27 Şubat Cumartesi

Yemin 315. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 27 Şubat Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Emir, oğlu Yiğit'in canı için kendinden vazgeçen Feride'ye karşı duygularından bir kez daha emin olmuştur. Bundan sonra yaşanacaklar ise herkes tarafından merakla bekleniyor. Emir ve Feride barışacak mı? Yemin 315. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olmayı başaran Yemin'in bir haftası daha sona erdi. Yine heyecan, aşk, ihtras ve bir o kadar da nefret dolu anlara tanıklık edilen dizide şimdiden gelecek hafta neler olacağı merakla bekleniyor. İzleyiciler özellikle Feride ve Emir arasındaki ilişkinin ne zaman düzeleceğini öğrenmek istiyor. Reyhan ile olduğu gibi Feride'de de zor dönemden geçen Emir'in mutluluğu isteniyor. Peki yeni haftada ve bölümde neler yaşanacak? Yemin 315. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. 

Karamel Yapım imzasıyla bu sezonda da yoluna doludizgin devam eden Yemin'de Emir ve Feride'nin hikayesi sürüyor. Son olarak nikah töreninde paramparça olan iliişkileriyle izleyicilerini üzen çiftin geldiği nokta herkesi çok üzmüştü. Emir'in barışabilmek adına kırk takla attığı Feride'nin onu affedip affetmeyeceği konusundaki soru işaretlerinin giderilmesi ve mutlu günlere yelken açmaları isteniyor. Peki yarın neler olacak? Yemin 315. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 315. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cevahir'in kurduğu tuzağa düşen Emir, Feride ve Yiğit'i kurtarmak adına canını ortaya koymuştu. Feride'yi bağlayan ve yanına da Yiğit'i koyan Cevahir, bomba ile öldürme planı yaptı. Ancak Emir buna 'dur' dedi. Feride'nin haber verdiği polisler de olay yerine gelerek kimseye bir şey olmadan sağ salim binadan çıkılmasını sağladı. Feride artık yeniden konakta ama Emir ile bir yabancı olarak görüşecek. Her şey sıfırdan başlıyor denebilir. Diğer yandan Kemal, Sadri'den kıskandığı Narin tarafından daha da fazla sevilir. Sonunda da Narin Azerbaycan geleneklerine göre evlenme teklifi eder sevdiği adama. Peki, Kemal ve Narin bu kez evlenebilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 315. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 27 Şubat 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 315. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.