Yemin 345. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 12 Haziran Cumartesi

Yemin 345. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 12 Haziran Cumartesi
Türkiye'nin tek hafta sonu dizisi olmaya devam eden Yemin'de yepyeni bir bölüm daha geride kaldı. Emir ve Feride'nin ayrı düştüğü dizide Özlem de ağabeyine karşı çiftin yanında yer alıp mücadele vermeyi sürdürüyor. Bugünün ardından gözler bir sonraki haftaya çevrildi ve yaşanacaklar da merak konusu olarak araştırılıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yemin 345. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Ümit'in yaptığı acımasızlıkların üstüne her geçen gün bir yenisini daha eklemesi izleyicileri hem üzüyor hem de kızdırıyor. Dizi 3. sezonuyla büyük bir ilgi görüp izlenmeye devam ederken gözler ise yeni haftaya çevrildi ve neler olacağı da merakla bekleniyor. Tarhun ailesinin evlerinde yaşanacaklar herkes tarafından bir an önce izlenmek yaşanıyor. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ile Narin'in de mücadelesinin sürdüğü dizide adım adım finale doğru gidiliyor. Tarih de belli oldu ve haberimizde okuyabilirsiniz. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yemin 345. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 344. bölüm özeti

Tek hafta sonu dizisi Yemin'de birbirinden önemli oyuncular rol alıyor. Cumartesi ve pazar günleri yayınlanan dizide yaşanacaklar da şimdiden ilgi odağı haline geldi. Son olarak cezaevine giren Emir, kendi planının kurbanı oldu ve Ümit'in talimatı ile bıçaklandı. Bundan sonra hayatına nasıl devam edeceği ya da yaşayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Feride ise Ümit'ten kaçmanın yolunu Cavidan'a sığınarak bulmuştur. Songül'ün Ümit ile iş birliğini yaptığının farkına varan Cavidan Feride'yi kurtarmak için her şeyi yapacaktır. Kemal ise başına gelenlerden sonra Songül'ün peşini bıraktı ama onu da yine Cavidan cesaretlendirebilir. Bunca zaman kötülükleriyle adından söz ettirmişti. Artık yaptıklarının telafisini gösterme zamanı. Dizi 27 Haziran'da final yapacak. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 345. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 12 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 345. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.