Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Ah o beceriksizler ah!

Çatalca halkının fikri ne? Çatalca halkı ne düşünüyor? Çatalca halkı en çok neyi konuşuyor? Çok merak eden varsa;
İşte sokak, işte Çatalca halkı...
Neyi merak diyorsanız, neyi sormak istiyorsanız çıkın sorun!
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'dan memnun musunuz? Çatalca Belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyor musunuz? Çatalca'da Cem Kara ve ekibi tekrar aday olsa seçimi alabilir mi? 
Bu soruların cevaplarını çok merak eden varsa ve bizim yazdıklarımızı, söylemlerimizi taraflı buluyor ise çıksın Çatalca halkına sorsun. 
Hiç öyle sokak sokak gezmeye de gerek yok! Çatalca Cumhuriyet Meydanında bir saat dursun, gelene, geçene, oturana, kalkana, çalışana, dinlenenine sorsun! 
Alacağı cevaplar ortada!
Neyse herkes bir başka konuda merak içerisinde. Bence CHP'nin adayı kim olmalı imiş? Cem Kara olmasın diyormuşum da, alternatif sunmuyor muşum!
Haklı tabi söyleyenler! Cem Kara gibi bir adamdan sonra git şimdi bir aday ismi söyle!  O da o kadar kolay değil belki ama, halkın dilinde dolanan isimler tabiki var. 
Bunları buradan ben telaffuz etmeyeceğim. Mesela Cem Kara'nın ekibi içerisinden Erhan Güzel en çok telaffuz edilen isim ise, burada Cem Kara Başkan da oturup bir düşünmeli. Demeli ki kendi kendisine "Demek ki, siyasi anlamda bana değil, kendisine çalışmış" yada " Helal olsun, 10 yılda kendisini tüm Çatalca halkına sevdirmiş" 
Bu cümlelerden hangisini telaffuz etmeli sizce?
Görev talep etmesinler
İşin özü de şu ki Çatalca Belediyesinde Başkan Cem Kara ile kim görev yaptı ise ve bugün halkın belediye anlamında memnuniyetsizliğine kim sebep olarak Cem Kara'nın aday olmasının istenmemesine kim yol açtı ise asıl onların hiç bir tanesi, hiçbir göreve talip olmamalıdırlar. 
Çatalca halkı sanıyor musunuz ki belediyenin 10 yıllık süreç içerisinde başarısız olmasını Cem Kara'ya bağlıyor? Ekibi diyor başka bir şey demiyor. Ama bu ekibi değiştiremeyeceğini de ne yazık ki şu ana kadar görmüş durumda. Hal böyle olunca " Vermem oy, boş atarım" diyecek kadar da dürüst ve dik tepkiler söz konusu. 

Cem Kara maalesef beceriksizlerin eline kaldı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bizim tanıdığımız o dirayetli ve güçlü adam! Mikrofonu eline aldığı zaman, salonları inleten Cem Kara, bugün üç beş beceriksizin eline kaldı ya işte tüm sorunun ana kaynağı burada! Yani halkın o meydanlarda  Bunlarla olmaz" dediği o söylemler var ya hani, Cem Kara'ya olan güvensizlikten değil ha! Bugüne kadar yol yürümeye çalıştığı ve bugün kendisini resmen siyasi uçuruma sürüklemiş olan o beceriksizler... Ah o beceriksizler ah!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi