Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

AK Parti Çatalca'ya neler oluyor?

Çatalca şokta! Tarihin şokunu yaşatıyor AK Parti... 24 saate iki ilçe başkanı ataması sığdırdılar. Belediye Başkan Adayı Mesut Üner "Ben bilmiüüm" diyor... 
Taşıma seçmenler ile ilgili Çatalca halkının gözünde bir hayli itibar kaybeden AK Parti, 24 saate iki ilçe ilçe başkanı ataması ve iki devir teslim töreni gerçekleştirme başarısını göstererek itibar kaybetme rekoru kırdı resmen. 
Çatalca'da AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner müthiş yara aldı. 
Peki tüm bugüne kadar yaşananlar, talihsizlik mi? Yoksa beceriksizlik mi? 
Şimdi halk soruyor "Bugün bu kadar beceriksizlik gösteriyorlarsa, 5 yıl bu ilçeyi nasıl yönetecekler" 
Bu soru çok tehlikeli... 
Çatalca'da 3000 küsür seçmenin taşıma olduğu ortaya çıkmadı mı? Çıktı. Bunlardan 2000 küsur seçmenin seçmenliği dondurulmadı mı? 
Sırf o seçmenlerin tamamı oy kullansın diye AK Parti'nin ilçe semen kurulundaki temsilcisi "Evet kullanmalılar" demedi mi? Dedi. Ve MHP İlçe Seçim Kurulu Üyesi Necati Uçar "Hayır Kullanmasın" dediği için görevinden istifa ettirilmedi mi? 
Bunlar tüm Çatalca halkı tarafından biliniyor. Ve en acısı da Mesut Üner ve neredeyse tüm Üner ailesinin evlerinde üçer, beşer soy isimleri farklı seçmenleri tüm halk görmedi mi? Gördü. 
Şimdi üstüne bir de dün bir ilçe başkanı ataması fotoğrafı konulup, "Cumhurbaşkanımızın Onayı" ile denilip basında çıkan haberler sebebi ile aynı kişi daha 10 saat geçmeden görevden alınmadı mı? 
Ve yine 24 saat geçmişken daha yeni bir isim "Alın size yeni ilçe başkanı" denilerek Çatalca halkına sunulmadı mı? 
Bunların hepsinin olması ne demek? 
AK Parti Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in her gün yeni bir darbe alması demek. 
Açıkça söylüyorum, çok değil ha bir kaç ay öncesine kadar kafa kafaya gidecek olan seçim, resmen dar boğaza sokulmaktadır. 
Peki kim bunun sorumlusu? 
Hangi ellerin çalışması bu? Mesut Üner, yada ilçe başkanlığı mevzusu birilerinin AK Parti'nin Çatalca'da kazanmaması projesi mi? 
Buradan AK Parti'li arkadaşlarımıza sesleniyorum. Yaşananları, yaşatılanları görmüyor musunuz? 
KİPTAŞ Evlerine getirilen seçmenlerin Çatalca halkını nasıl aşağılamaya çalıştıklarını görmeyecek kadar kör müsünüz? Bizlere insanca nasıl yaşanırmış bunu öğreteceklermiş. 
Bir kaç yorumu sizler ile paylaşmak isterdim ama, bunu yapmayacağım. 
Sadece şunu söylüyorum, Çatalca halkının aklı ile, siyasi ahlakı ile, edebi ile, insanlığı ile ve hatta onun seçtikleri ile kimse dalga geçemez. 
Ancak bu KİPTAŞ dairelerinin amacının ne olduğunu hepimiz biliyorduk. Lakin bu kadar Çatalca halkı ile dalga geçen bir kesimin olması beni gerçekten çok tedirgin ediyor. 
Bugün için görünen şu ki Çatalca Halkı bu ilçede gerçekten bir yaşam ve yaşama savaşı verecek. 
Düşünün yahu, dairesi olmayan fakir fukaraya ev projesi olan KİPTAŞ'da Milyon Liraları olduğunu bildiğimiz iş adamı olarak tanımlanan kişilerin çocuklarını eşlerinin adına evler çıkıyor. Yetmiyor ha, bir de onların evlerinde taşıma seçmenler! 
Ben SALAK değilim? 
Ya bu köşe yazısını okuyan sen! 
Acaba bunlar seni, Çatalca Halkını, Çatalca köylüsünü, Çatalcalı seni SALAK sanıyor mudur? 
Hiç düşündün mü? 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi