Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

AK Parti'de şenlik vardı...

Çatalca AK Parti'yi dün uzun bir süreden sonra ilk defa bu kadar şenlik havasında gördüm.
Hiç yaşlanmayan ve belediye başkanlık hayali hiç bir zaman son bulmayan Ahmet Rasim Yücel ile başladı şenlik. Basın mensuplarına teşekkür etti. Anıtkabir gezimiz ile ilgili bizzati bizleri kutladı. Benim cevabım ise " Bu geziye katkı sunanlara asıl ben teşekkür ediyorum" oldu ki gerçekten öyle. Çatalca sevdalısı tüm herkese bir kere daha teşekkür imkanımız oldu.
Ardından Süheyla Topçu'nun aday adaylık başvurusu vardı. Kendinden gayet emin bir şekilde başvuru formunu teslim etti Mesut Üner'e...
Daha sonra Eski İlçe Başkanı Selim Güçbilmez eşi ve sevenleri ile geldi. Güzel bir kalabalık ile başvurusunu yaptı. O da basın mensuplarına teşekkür eden bir isimdi.
Sonra Cenk Sügür geldi. Başvurusunu telim ederken ki cümleleri ilginçti. " Çatalköy'e döndürülen ilçemizi yine Çatalca yapmak için bu göreve talibiz" dedi.
Mehmet Berberoğlu, Behice Çetinkaya da müracaat eden isimler arasındaydı. Çok samimi ve sıcak bir hava vardı içeride...
Ancak şu ana kadar ki aday adaylarına baktığım zaman bana ilginç gelen bir kaç nokta var onları aktarmam lazım sizlere.
İsim vermeyeceğim ama bir çok kişi belediye başkan aday adayı değil aslında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçemize geldiğinde kurduğu bir cümlenin arkasından perde yapanlar bunlar.
" Onları da meclis üyeliğinde değerlendiririz"
Hatırlayalım isterseniz...
Hüseyin Kahya'nın " Adayı daha önce belirlesek,aday adaylığı süreci uzun olmasa, bölünmeler meydana geliyor" cinsinden cümlesine karşılık söylenen bir cümle idi bu cümle.
Bu cümleden herkes şunu algıladı         sanırım;
Aday Adaylarının içerisinden birisi Belediye Başkan Adayı olacak, diğerleri meclis üyesi...
Arkadaşlar göreceksiniz ki çok kişi ŞAP'a oturacak. Ve umduğunu bulamayacak. Hiç bir şey olamazsak aday adayı olduk deriz bari gibi bir düşünceye sahip olan meclis üyelerimiz var mesela!
Onlar ise tam bir komedi.
Ne diyeyim?
Hepsine gönlümüz de , kapımız da açık!
Ben aday değilim!
Arkadaşlar son zamanlarda bazı mecralarda benim siyaset yapacağım ile ilgili cümleler dolanıyormuş. Yaptığımız tüm halk hane hareketlerimizi ve organizasyonlarımızı siyasi bir gelecek için yaptığımızı zannedenler acayip derecede yanılıyorlar. Bakın arkadaşlar, bu kardeşiniz ne yaparsa ya Allah için yapar, yada Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet yaşaması için yapar. Siyaset yapacağımız zamanı belirleyecek olan bizler değil, halktır!
Benim hep bir lafım var " Bir yere aday olunmaz, aday gösterilir"

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi