Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Allah'ın bildiğini kuldan saklama!

Çatalca halkını keriz yerine koymak! Aptal yerine koymak! Geri zekalı yerine koymak! Bunun adına ne derseniz deyin, ama hakikaten bu halk salak değil!
Birincisi şu ki, bir adam düşünün yedi sülalesi, ailesi Çatalca'da hiç oturmaz. Bir adam düşünün ki, Çatalca'ya sadece parti toplantısı olduğunda gelir ve gider ama ailesi ile birlikte Çatalca'da oy kullanacak! Şimdi çıkmış diyor ki " Benim ikametim burada" ikametin olsa ne yazar ki! Burada oturmuyorsun. Yine evinde başka memleketlerden isimler var he ayrıca... Onlar için de " Niye misafir olamazlar mı?" diyor. Misafir misafirliğini bilecek, beni 5 yıl boyunca yönetecek olan, aza, muhtar, belediye meclis üyesi, belediye başkanı ve büyükşehir belediye başkanına gelip burada oy kullanmayacak. Yani Çatalca halkının iradesine tecavüz etmeyecekler Ali Tarakçı'nın da geçen günlerde kaleme     aldığı gibi. 
Gelelim AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner ve ailesinin de yaşadığı evlerdeki oylara...
Kolluk kuvvetleri yaptıkları tespitlerde yani yakın akrabalıkları bulunmadığı da iddia edilen Yaman ailesi ile aynı evi paylaştıklarını öğrenmişler. Tabi seçim kurulu da yapılan tespitlere göre Mesut Üner eşi ve çocukları ile birlikte oturduğu evde Yaman soy isminde üç bayan ve bir de erkek vatandaşlarımız ile oturuyormuş. Yani bir evi başka bir aile paylaşıyormuş. Yine diğer, babasının ve kardeşlerinin evlerinde de aynı durum söz konusu.
Evet Jandarma gittiğinde mevcut kişiler o evlerde olabilirler. Ve bu evlerde "Yaşıyoruz"da diyebilirler. Allah aşkına hangi akıl böyle bir şeyi kabul edebilir ki? Çatalca bu kadar mı saftirik insanlarla dolu sanıyorlar?
He dersin ki "Geçtiğimiz zamanlarda işe sokmak, okula kayıt yaptırmak gibi bazı konuları için ikametlerini buraya aldırdık" bunu da anlamam he!
Yani, senin kendi ilçenin halkının öğrenci çocuğunun hakkını yedin, işsizlikten kırılan Çatalca halkının hakkını yedi... Derim arkadaş bunların hepsini derim.
Yani şu ana kadar gördüklerimin, duyduklarımın hepsi beni şok etmiş olması kimse tarafından ilginç olarak yorumlanmasın.
Çatalca'nın çocuğu böyle katakulli bilmez he! Bu katalullilerin akıl hocası kim ise bizim Çatalca çocuğunu da yoldan çıkartmış demektir.
Bu bildiğin katakullidir.
Oysaki son seçimlere baktığınız zaman Çatalca'da böyle katakullilere ihtiyaç yoktu. Şimdiden sonra gel de Çatalca halkının güvenini tekrar kazanmaya çalış.
Sen bakma öyle bir kaç şakşakçıya Mesut Üner... Gerçekten bu intiba çok kötü bir intiba. Bu halk her şeyi ama her şeyi sinesine çeker de! Keriz yerine konulmayı asla.
Şimdi "Bu kişiler benim evimde ikamet ediyor. Burada oturuyor" demekten ziyade, o kişilerin ikametlerini gerçekten yaşadıkları yerlere aldırıp "Sırf bu sebeptendi." diyerek neden onların ikametlerinin oraya alındığını açıklayıp, o seçmenleri de kendi adreslerinde oy kullanmaya göndermelisin.
Yani yarın için hiç kimse "Bu seçim taşıma oy ile alındı" dememeli... Bileğinin gücü ile, gerçekten Çatalca halkının desteği ile o koltuğa oturmak varken neden bu KATAKULLİ!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi