Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Bayrağımıza az saygı!

Çatalca'mızın hemen hemen tüm mahallelerini gezdim dün. Ve öncelikle halkımızı kutlayalım. Çünkü hemen hemen her iş yerinde ve evlerin bahçe duvarlarında asılı Şanlı Türk Bayrağı’mızı gördüm.
Bayrağımızı asmaları ile ilgili halkımızı tebrik ettikten sonra, bir konuda duyarlılığa davet etmek de ne yazık ki şart olarak görülüyor.
Bayraklarımızın bir çoğu ne yazık ki içler acısı halde. Bugün için hani keşke maddi durumumuz yerinde olsa da tüm o bayrakları değiştirmek adına, inmemesi için yenileri ile değiştirebilsek.
Hani yıpranmış kaldır bunu demek yerine "Al vatandaş, yıpranmış bayrağının yerine yenisini" deyip yeni bir tane vermek var. Ama bunu elbet ilçemizde bir kurumumuz veyahut bir siyasi partimiz yapacaktır. Heleki milli birlik ve beraberliğe bu kadar ihtiyacımız olduğu şu günlerde...

Senin hırsız, benim hırsız kavgası!
Şu sıralar herkes körü körüne bir hırsızı savunuyor. Yahu kardeşim hırsızın senin, benimi mi olur? Allah aşkına kim ne çaldı ise bırakın hesabını versin. Bu milletin kasasından çalan, bu milletin sırtından yolsuzluk yapan kimse, bırakın savunmayın! Bu milletin bir kuru ekmeğinden bile çalan kimse yüce adalet karşısında hesabını versin. Tabi bu arada Allah da belasını versin.

Çatalcaspor için...
Görmüyor musunuz? Dibe vurdu Çatalcaspor! Tabi bu dibe vuruşu büyük bir heves ile izleyen de vardır belki ama Çatalcalı olduğunu söyleyen kimse böyle bir heves içinde değildir.
Ne güzel bir tablo idi o Pazar günü gördüğümüz tablo. Belediye Başkanı orada, AK Parti İlçe Başkanı orada, CHP ilçe başkanı orada, İBB Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları orada... Daha ne olsun?
Şimdi Çatalcaspor'un ligden düşmemesi için gerekli olan tek şey aklı başında transferler. Lakin aklı başında transferler için para lazım. Belediye Başkanı Cem Kara " İki futbolcu benden" AK Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez "Bir futbolcu benden" dese... üç futbolcu eder ki aslında bu bile yeter Çatalca'ya...
Yetmez... peki ya hani "Çatalca için herşeye varız" diyen o güzide iş adamlarımız? Onlar da bir araya gelip iki futbolcu transfer etse, kulüp bu sene ligde kalır, seneye Allah Kerim. Ama gel gör ki bu didiklerim hayalden ibaret.
Belediye Başkanı Cem Kara iki olmasa da bir futbolcu transfer eder gerisi yalandan ibaret.
He kulüp başarı elde ettiğinde atkısı herkesin boynunda tabi. Başarısı ile övünülür ama el atmaya gelince herkes sakat.
Transfer işi belediye başkanı ile Hasan Gökçe'ye kalır. Çatalcaspor bu sene 3.ligde kalırsa o da sidik zoru ile olur...
Mahalleler perişan!
Kaymakamımız Sayın İnci Sezer Becel'e buradan bana gelen haykırışların ve serzenişlerin ne kadar çok olduğunu ifade etmek biraz zor aslında ama, halktan gelen tüm konularda duyarlılığına bir hayli inanıyorum.
Özellikle BEDAŞ müteahhitlerinin yaptığı kazılar sebebi ile İzzettin çok mağdur.
Kestanelikte ise İGDAŞ ve diğer alt yapı çalışmaları sebebi ile vatandaş bir hayli mağdur. Yollarda yürümek ne mümkün. Çamur deryasında herkes bir sandal. Marketlerde büyük poşet kalmamış. İnsanlar ayaklarına geçirip yolda yürüyor. Yani hal bundan ibaretken bize de aktarmak düşer. Yani uyarmak lazım bu müteahhitleri veyahut kurumları.
Mahalle mahalle gaz veriyor...
AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez bu ara mahalle mahalle gaz veriyor. Gökçeali mahallesinde gaz verme töreni yapmış. Helal olsun. Hesap edelim 12-13 mahalleye gaz verilecekse eğer bir sene her ay gaz verip duracak. Tabi siyasi ömrü yeter ise. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi