Gelin Evi Ceyda Şifayi kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Ceyda Şifayi kimdir? Instagram hesabı
Haftanın beş günü yayınlanan Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Ceyda Şifayi de bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Gelin Evi Ceyda Şifayi kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile SHOWTV ekranlarında yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni haftaya başlanıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadeleye katılan isimler arasında Ceyda Şifayi de bulunuyor. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Ceyda Şifayi kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Ceyda Şifayi kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Ceyda Şifayi, teknikerlik yapıyor. Ecza alanında çalıştığı biliniyor. Birçok hastalık hakkında karışımlar ve çözümlerle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Tiktok'ta binlerce kişi tarafından takip ediliyor. @ceydaasfy adresinden videolarını izleyebilirsiniz. Instagram hesabı ise @teknisyen_hanimmm'dır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.