Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Instagram hesabı
Dört gelin ve kayınvalidenin birincilik mücadelesi verdiği Gelinim Mutfakta, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına Melek de katılacak. Peki, Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni haftasına merhaba diyor. Cuma günü Gizem'in elendiği ve hayallerine veda ettiği programa katılacak yeni isim merak konusuydu ve fragman yayınlandı. Buna göre Melek, kayınvalidesi Asiye ile birlikte altın mücadelesi vermeye başlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Melek kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak olan Melek, kayınvalidesi Melek ile beraber dobra ifadeler kullanırken görüldü. Tuba'nın kayınvalidesinin hışmına uğraması, iki isim tarafında güzel geline destek olarak döndü gibi gözüküyor. Şu an özel hayatına dair bilgiler ve Instagram hesabı bilinmemektedir. Detaylar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

23894723987498.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.