Konuşanla Elif (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanla Elif (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta cuma günü EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar, yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Elif oldu. Peki, Konuşanla Elif (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar.

Her bölümüyle izleyenleri kahkahaya boğan Konuşanlar, 136'ıncı kez EXXEN'de yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konukların da katılım gösterdiği programda bu hafta da ön plana çıkan isimler vardı ve Elif onların başında geliyordu. Kendisiyle ilgili birçok araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanla Elif (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Elif (136. bölüm) kimdir?

Milyonların karşısında Konuşanlar kameralarının önüne çıkan Elif, dövmeleri ile dikkat çekti. Güzelliği de gündeme oturan genç konuşan, tuvaletinin geldiğini söyleyince Hasan Can Kaya'nın radarından kaçamadı. Her cevap sonrası bu konudan espri yakalamaya çalışan ünlü komedyen herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.