Konuşanlar Aylin (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Aylin (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni haftasındaki bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konuklar arasında Aylin de vardı. Peki, Konuşanlar Aylin (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Milyonların ilgiyle takip ederek her hafta ekran başına kilitlendiği Konuşanlar, 17 Kasım 2023 Cuma tarihinde 121. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de paylaşılan programda yine kahkaha dolu anlar yaşandı ve birçok isim ön plana çıkmayı başardı. Onlardan biri de Aylin'di. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Aylin (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Aylin kimdir?

Bugün kameralar karşısına geçerek soruları cevaplayan ve en çok olmasını istediği şeyi anlatan Aylin, Almanya'dan geldi. 26 yaşında. Eşi ile boşanma aşamasında. İlgiden yoksun kaldığı ve ihmal edildiği için boşanmayı seçtiğini söyledi. Kendisinden ayrılma gerekçesi olmayacağını ve eksi yönlerinin tolere edilebilecek seviyede olduğunu dile getirdi. Fantezisini ise kışın dahil12 ay önü açık ayakkabı veya terlik giymek olduğunu anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.