Voleybolcu Yasemin Güveli kimdir, sevgilisi kim, evli mi, aslen nereli, boyu kaç, Instagram?

Voleybolcu Yasemin Güveli kimdir, sevgilisi kim, evli mi, aslen nereli, boyu kaç, Instagram?
Son dönemde yükselen grafiği ile dikkatleri üzerine çeken voleybolcu Yasemin Güveli’nin hayatı ve kariyeri merak konusu oluyor.

Türkiye’de voleybol sporuna olan ilgi her geçen gün artarken, birçok voleybol oyuncusu da popüler olmaya devam ediyor. Son dönemin en göze çarpan voleybolcularından biri de Yasemin Güveli. Başarılı performansı ile adından söz ettiren Yasemin Güveli’nin kim olduğu, nereli olduğu, boyu ve kilosu merak ediliyor. Peki Yasemin Güveli kim, aslen nereli, kaç yaşında, doğum tarihi ve burcu ne, sevgilisi var mı, evli mi, Instagram adresi ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

yasemin-guveli-kimdir-torxmaul-740x420.jpg

Yasemin Güveli kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu?

Genç voleybolcu Yasemin Güveli 5 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. 25 yaşındaki Güveli oğlak burcu.

grdshzz4-400x400.jpg

Yasemin Güveli boyu ve kilosu kaç, hangi pozisyonda oynuyor?

Boyu 191 cm olan Yasemin Güveli’nin 70 kilogram ağırlığında olduğu biliniyor. Orta oyuncu pozisyonunda sahaya çıkan Güveli’nin smaç yüksekliği 305 cm, blok yüksekliği ise 298 cm.

s-522cdc88339ee89a1cbe159e315f533421b4e7ec.webp

Yasemin Güveli hangi takımlarda oynadı?

Halen Sultanlar Ligi takımlarından Çukurova Belediyespor’da forma giyen Yasemin Güveli birçok önemli kulüpte oynadı. Voleybol kariyerine Eczacıbaşı kulübünün altyapısında başlayan Güveli; Beşiktaş, Eczacıbaşı ve Karayolları takımlarının formalarını terletti.

04d1a4-d4b9170327354a9087bcfdd0fa3dc200mv2.webp

Yasemin Güveli evli mi, erkek arkadaşı var mı, sevgilisi kim?

25 yaşındaki genç voleybolcu Yasemin Güveli’nin bekar olduğu biliniyor. Evli olmayan güzel sporcunun erkek arkadaşı olmadığı tahmin ediliyor. Sosyal medya hesaplarından özel hayatına dair paylaşımlarda bulunmayan Güveli’nin sevgilisi olup olmadığı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

yasemin-guveli-cukurova-belediyespor-da.jpg

Yasemin Güveli Instagram, Twitter hesapları var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan başarılı voleybolcu Yasemin Güveli, Instagram profilinde hem özel hayatından hem de maç ve antrenmanlarından kareler paylaşıyor. Güveli’nin @yaseminguvelii kullanıcı adlı Instagram hesabını 196 binden fazla kişi takip ediyor. Twitter platformunda da takipçilerine ulaşan Yasemin Güveli’nin 8 bine yakın takipçisi olan @@yaseminguveli kullanıcı adlı bir hesabı bulunuyor.

eczacibasi-yasemin-guveli-01-780x470.jpg

Yasemin Güveli eski hali, estetikli mi?

Henüz 25 yaşında olan Yasemin Güveli’nin eski hali de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çocukluk yaşlarından itibaren voleybolcun içinde olan Güveli’nin eski fotoğrafları da araştırılıyor.

imgres.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.