Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Büyüksün Barış Manço!

“Bu Mehmet ne ballı çocuk, vallahi çok şanslı çocuk, ne amcası var, ne dayısı, bundan iyisi Şam’da kayısı…” diye devam eden şarkısını bilenler iyi bilir… 
Bugünlerde Çatalca’da herkesin ağzına bu şarkıyı dolayacaklar. Hem de zorla. Neden mi? 
CHP Çatalca İlçe Başkanlığı seçiminin ilk ayağı olan delege seçimlerinde üç isim bir araya gelerek ortak bir” Birliktelik Mesajı” verdiler. Birisi yerel seçimde CHP’nin kalesi Çatalca’yı kaybeden ilçe başkanı olarak o dakika istifa etmesi gereken ama bugün yine “Adayım” açıklaması yapan Halil Gök! Bir diğeri ise yerel seçimde Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı olan Kerem Girgin! Bir diğeri de bir buçuk dönem ilçe başkanlığı yapan Naci Özcan! 2014 yerel seçimlerinde disiplin kuruluna “ MHP’ye oy istedi” diye sevk edilen ve hatta Çatalca Belediye Başkanı seçildiği hafta ilçe binasında “ Hain…” cümleleri ile Cem Kara’nın bizzat hedefinde olan Naci Özcan! Hadi ikisinin yan yana gelebilmelerini anladık. Kerem Girgin’in bu fotoğraf karesinde işi neydi?
Bu fotoğrafın özünden çıkan sonuç, Facebook sayfalarında onlarca kişinin bu fotoğraf sonrası “ Desteğim Mehmet Çoban’adır” cümleleri… 
Zor olanı kolaylaştıran Mehmet Çoban mı oldu yoksa, bu fotoğrafı verenler mi? Bugünden itibaren “Mehmet Çoban’ın İlçe Başkanlığı hayırlı olsun” demek bile artık IN!  
“Halil Gök tekrar ilçe başkanı olur” demek OUT! 
Naci Özcan ve Kerem Girgin’in aday olabilmeleri bile tartışılır. Ama “ Cem Kara ilçe başkan adayı olacakmış” cümleleri ise saçma ve hakikaten 5 yaşındaki çocuğun bile inanmayacağı bir şey. 
Bu aşamada görünen o ki, Barış Manço’nun şarkısı bizim Mehmet Çoban için biçilmiş kaftan gibi. 
Bu ilçede ne amcası var, ne dayısı, ama şu anki tablo hakikatten bundan iyisi Şam’da Kayısı! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi