Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Çatalca Belediyesi yeni kadro!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vurdu ve gol oldu! Bütün Çatalca bir anda tabi şok! Hele belediye içerisinde görev yapanlar. Adam futbolcu, pası aldı ve uygun pozisyonu bekleyip kaleye şut! Ve 90'dan gol!
Çatalca Belediyesi İmar ve Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fehmi Akyüz'ü aldı, yerine Fen İşleri Müdürü Gökçen Balcı'yı Teknik Başkan Yardımcısı olarak atadı. Akyüz mahalle hizmet birimlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!
İmar Müdürü Edip Üner'i İmar Müdürlüğünden alıp Fen İşleri Müdürlüğü görevine atadı. Edip Üner'den boşalan İmar Müdürlüğüne Melis Ebevi atandı.
Kültür İşleri Müdürü Ramazan Ilgın'ı bu görevden alıp şu an için, hatta bugüne kadar hiç odası bile olmayan Çevre Müdürlüğüne atadı. Yerine ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Engin Durak'ı vekil olarak atadı. Mevcut müdürlüğündeki görevi de devam edecek Engin Durak'ın...
Zabıta Müdürlüğü görevine Mesut Üner'in başkan olması ile atanan Türker Yücetürk bu görevden alındı ve yerine yine Zabıta Memuru Nizamettin Balaban atandı. Balaban Başkanlık binasında görevli koruma memuru gibi başkana yakın bir isim idi.
Yine Başkan Mesut Üner ile göreve atanan Ruhsat Müdürü Hamiyet Eser de görevden alınan isimler arasında yerini aldı. Onun yerine de Çatalca Belediyesine yeni gelen ve işe yeni başladı diyebileceğimiz Güler Çınar atandı.
Yine Temizlik İşleri Müdürlüğüne ise, Gökçen Balcı vekalet ediyordu, yerine Ayşegül Özcan atandı. Bir kaç ay sonra doğum iznine çıkacak bir isim ama, Temizlik İşleri Müdürlüğü noktasında Kutluay Birsen arkadaşımızın koordinatörlüğü şu an herkesten zaten 10 üzerinden 10 alıyor. Herhangi bir aksama olacağını düşünmüyorum. Başkan Üner de bence karar verirken böyle bir düşünce içerisindedir diye düşünüyorum.

Peki başka değişiklikler 
söz konusu olacak mı?

Her operasyonun bence siyasi ayağı da olur. Bunu hep birlikte göreceğiz zaten. Pek bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Sadece görev tanımları ve sorumlu oldukları birimler değişebilir. 
Ancak eğer ki seçim öncesindeki düşünceleri devam ediyor ise Başkan Üner'in büyük bir ihtimal ile Nisan Ayında yada Mayıs ayında "Meclis Üyesi olan 2 Başkan Yardımcısı" değişebilir. Yani her sene yeni isimler düşüncesi var ise Hüseyin Aydın ve Ömer Erçin'in yerine meclisin onayından geçecek iki yeni meclis üyesi başkan yardımcısı olabilir.
Diyelim ki böyle bir şey oldu! Ben şahsen Halit Aksoy, Lokman Naroğlu ve Tuba Uzun isimlerinden birisinin olacağını düşünüyorum. Ama dedim ya bunlar sadece düşünce.
Bana sorsanız, bu sistemi hiç bozmadan, yola devam ederim.
Yapılan tüm değişiklilere baktığınızda, 10 üzerinden 9 puan ile desteklediğim gerçeğini saklayamam.
Hele ki Gökçen Balcı! Çalışkan, sevilen ve her ortamda "Takdir" edilen bir isim.
Diğer isimler üzerinde pek         konuşmayacağım.
Genelleme yapar isem eğer; 
Şimdi oldu Mesut Üner!
Derim arkadaş, derim!
Vurdu ve gol oldu!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi